Entertainment

Netflix-serie laat fans verbouwereerd achter: ‘Zo ontzettend goed!’

bodies

Netflix heeft onlangs een nieuwe misdaadserie genaamd 'Bodies' uitgebracht. In de serie komt dezelfde moord, in vier verschillende jaren voor. Hoe ze dit gaan oplossen is een mysterie. Genoeg reden om in deze mysterieuze Neflix-hit te duiken.

Nieuwe misdaadserie ‘Bodies’ is een hit

De nieuwe Netflix-serie ‘Bodies’ gooit hoge ogen onder de kijkers. Het is een serie met een bijzonder uniek verhaal. De miniserie gaat over een misdaaddrama waar tijdreizen een rol in speelt. De serie speelt zich af in vier verschillende jaartallen, namelijk 1890, 1941, 2023 en 2053. In al deze tijdperken gaan verschillende rechercheurs op onderzoek naar een moord, maar het is geen normale moord.

Tijdreizen in de serie

Met geen normale moord wordt bedoeld dat de moord niet klopt. Alle rechercheurs in de vier verschillende tijdsperioden in Londen onderzoeken namelijk dezelfde moord. Elke keer wordt hetzelfde lichaam van een naakte man in een steegje gevonden door een politierechercheur. Hoe een dode man kan tijdreizen wordt in de serie onthuld. Het mysterie van de man begint in 2023 wanneer een jonge vrouwelijke politierechercheur het lichaam vindt in een steeg. Daarna verschijnt er opeens een klok en tijdreizen we naar 1941. Ondanks dat opeens alles anders is, is er één ding hetzelfde gebleven; de dode man. Een rechercheur in dat jaar vindt op precies dezelfde plek ook een dood, kledingloos lichaam. Dan komt de klok weer in beeld die terug telt naar het jaar 1890. Weer komt er een politierechercheur in beeld die dezelfde ontdekking doet als de andere rechercheurs. En precies hetzelfde gebeurd in de toekomst, 2053. Hoe kan zoiets?

Watch on YouTube

Een fan favourite

De serie is overduidelijk een favoriet bij de kijkers. De serie wordt dan ook overladen met lovende kritieken. Op IMDb krijgt de serie een 7.5 en op Rotten Tomatoes krijgt de serie een 80% score.. Ook op X, voorheen bekend als Twitter, regent het positieve reacties.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter