Speelgoedrevolvers, waterpistolen, katapults of blaaspijpen met papieren pijltjes, we kennen ze allemaal. Denk even terug aan vroeger en de kans is groot dat er een herinnering bestaat waarin jij van twee pvc-buisjes en wat tape een besjesschieter maakte. Één buisje om het besje uit te blazen en ééntje om doorheen te kijken, als een echte sniper. We hebben met alles gespeeld en geschoten vroeger. Vanuit Amerika zijn we ook in Nederland sinds een tijdje besmet met Nerf: speelgoedpistolen voor de ‘grote kleine jongens’ onder ons. De nieuwe Nerf Ultra One Blaster lijkt een schot in de roos: dit wil je.

Nerf Ultra One Blaster

Nerf Ultra One Blaster

De Nerf Ultra One Blaster is het nieuwste speeltje van de automatische speelgoedpistolen-fabrikant Hasbro. Het principe blijft hetzelfde, maar nieuw aan deze Ultra One Blaster is de afstand die de pijltjes kunnen afleggen, want die was nog nooit zo groot. Met één schot kom je maar liefst 37 meter verder. Het speelveld van een Nerf-battle wordt hiermee flink uitgebreid, aan een gemiddelde achtertuin heb je geen speelveld meer.Met je oude pijltjes kom je helaas niet meer weg. Voor deze nieuwe afstand zijn er speciale nieuwe pijltjes ontworpen. Hasbro belooft wel dat deze nieuwe pijlen voor alle komende modellen geschikt zullen blijven.

Nerf

Ver schieten

Het geheim zit hem in een nieuw soort schuim, een nieuwe top en de keuze voor nog lichter materiaal dan bij de vorige modellen. Voordeel van de Nerf-pijltjes: ze laten geen verfvlekken of blauwe plekken achter. Fijn voor de buurvrouw die je net te laat de hoek om zag komen. Nadeel: je moet wel zeker weten dat de mensen met wie je speelt eerlijk zijn, er is namelijk niet te zien wanneer iets of iemand geraakt is. De nieuwe Nerf Ultra One Blaster is vanaf 1 oktober te koop en gaat ongeveer 45 euro kosten. Ben jij klaar voor de ultieme Nerf battle met je vrienden?