Het lijkt af en toe net of bepaalde beroepen alleen maar door mooie vrouwen uitgeoefend worden. Stewardessen zijn hier zonder twijfel koploper in. De knappe Lauren Loois is in dit geval geen uitzondering op de regel.

Wie is Lauren Loois?

Lauren Loois is werkzaam als stewardess bij KLM. Lauren is erg trots op haar baan en deelt dit maar al te graag met haar volgers op TikTok en Instagram. Momenteel telt haar TikTok-account meer dan 330 duizend volgers. Ook op Instagram doet de blondine het zeker niet slecht en verblijdt ze dagelijks meer dan 41 duizend volgers met leuke foto’s en filmpjes.

Voordat ze stewardess werd, studeerde Lauren Loois Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en stond ze ingeschreven op de Hogeschool van Amsterdam. Lauren is niet cameraschuw: voor haar ‘influencer-carrière’ maakte ze al filmpjes op YouTube. Hier is ze een tijdje actief geweest, maar inmiddels lijkt het er op dat haar video’s van haar kanaal verwijderd zijn.

Nu gaat het haar op social media dus voor de wind en maakt ze – dankzij haar baan als stewardess – content van over de hele wereld. Ze is in alle uithoeken van de wereld te zien en bezoekt de mooiste steden. Onlangs was ze nog op Bali, maar ook in Parijs en Peru is de prachtige Lauren bijvoorbeeld te vinden.

Leven van een stewardess

Naast haar mooie ‘vakantiekiekjes’ deelt Lauren Loois ook haar taken als stewardess op social media. Zo laat ze zien wat ze een tijdens een vliegreis eet en wat ze allemaal moet doen als ze stand-by staat. Wij kunnen deze prachtige stewardess in ieder geval niet meer van onze tijdlijn wegdenken. Bekijk hier haar leukste Instagramfoto’s- en filmpjes: