Je ziet het wel vaker in het buitenland, van die eet challenges. Vaak zijn dit grote hoeveelheden eten (voornamelijk patat en burgers) die binnen een bepaalde tijd helemaal op moeten. In Nederland is er nu ook zo’n dergelijke eet challenge. Nog niemand is erin geslaagd om deze enorme kiloburgers volledig op te eten.

Eet challenge met enorme kiloburgers

Wij houden wel van een uitdaging. Daarom vielen ons deze kiloburgers op. Bij brasserij Loeloe’s kun je je aanmelden voor een echte eet challenge. Bij deze eet challenge moet je een hamburger van ruim 1 kilo binnen een half uur opeten. Inclusief broodje en salade. Het wordt dus lastig om hierbij vals te spelen. Lijkt het makkelijk? Tot nu toe is het nog niemand gelukt!

Een kilo vlees met brood en sla in een half uur opeten

De burger telt om en nabij 1 kilo 100% rundvlees. Het vlees ligt tussen twee overheerlijke broodjes en is bedekt met wat sla en tomaten. Alles wat een burger nodig heeft om ‘m overheerlijk te maken. Zo’n grote burger als deze hebben we echter nog nooit gegeten. Ideaal dus om deze challenge aan te gaan en met een paar vrienden de kiloburgers in mum van tijd naar binnen te werken. Het ziet er vast makkelijker uit dan dat het is, want het is nog geen een klant gelukt. Ooit moet iemand de eerste zijn, toch?

Wat kun je winnen?

Weet jij deze kiloburgers in een half uur op te eten? Dan win je een geheeld verzorgd driegangen menu voor twee. Een waardige prijs voor de eetkampioen: nog meer eten! De eet challenge is te doen bij brasserij Loeloe’s in Gouda. De enorme burger kost €17,50 en om mee te doen, moet je vooraf reserveren. Interesse? Ga naar de website van Loeloe’s.

Beeld: Brasserie LoeLoe’s.