Het lange wachten wordt beloond. Na ruim anderhalf jaar te hebben moeten wachten komt er een einde aan de radiostilte rondom Narcos: Mexico. In de onlangs gereleasete trailer van het derde seizoen wordt dan eindelijk een releasedatum van het derde seizoen prijsgegeven.

Narcos: Mexico seizoen 3

Narcos: Mexico seizoen 3 wordt er weer eentje om over naar huis te schrijven. Het seizoen gaat tien afleveringen duren en de serie pikt de draad op in de nasleep van de arrestatie van de drugsbaron Miguel Ángel Félix Gallardo. Dit gegeven maakt het mogelijk voor nieuwe drugsbaronnen om op te staan tussen alle ontstane politieke ophef en escalerend geweld. Helaas voor ons keert één grote bekende niet terug. Acteur Diego Luna die in de eerste twee seizoenen de rol van drugsbaas Gallardo speelde, onthulde onlangs niet terug te keren voor Narcos: Mexico seizoen 3.

Trailer belooft actiespektakel van jewelste

In de 48 seconden durende trailer horen we de tekenende woorden: “Bereid je maar voor op de laatste klap.” In de eerste spannende beelden zien we actie en bruut geweld en horen we een vrouwenstem vertellen dat oorlog als vuur is.”Het maakt niet uit hoe snel het brandt, de muziek blijft spelen.”

Er zijn feestjes, grote stapels geld, ondergrondse bunkers en drugs te zien. Of dat nog niet genoeg is passeren vuist- en vuurgevechten de revue. En tegen het einde van de trailer is er plotseling een man die een bazooka tevoorschijn haalt tijdens een auto-achtervolging.

Met onthulling van de trailer komt er gelijk een einde aan de speculatie rondom de releasedatum van Narcos: Mexico seizoen 3. Die staat gepland op 5 november. Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande trailer:

Toch op zoek naar ander vertier? Kijk dan eens de 5 vetste vechtfilms op Netflix.