Heb je wel even genoeg komedies of thrillers gezien? Er staan ook genoeg vette vechtfilms op Netflix waarmee je jezelf uren kunt vermaken. Wij zetten een aantal vette vechtfilms op Netflix op een rij die je zeker gezien moet hebben.

5 vette vechtfilms op Netflix

Vechtfilms zitten vaak boordevol actie en geweld. Maar meestal zit er ook een gevoelig randje aan. Zo zijn er een aantal titels uit deze lijst met vechtfilms op Netflix gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Waar wacht je nog op? Zet de tv aan en stem meteen af op één van de onderstaande films. Je krijgt er absoluut geen spijt van!

1. A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn gaat over het waargebeurde verhaal van de verslaafde bokser Billy Moore in een overbevolkte, Thaise gevangenis. De film zit boordevol claustrofobische en ongemakkelijke gebeurtenissen, maar is ook niet ziek van een aantal gewelddadige vechtscènes.

IMDb-score: 6.9

2. Here Comes The Boom

Voor een beetje komedie in een vechtfilm zit je bij ‘Here Comes The Boom’ goed. In deze film trekt de 42-jarige biologieleraar opnieuw zijn bokshandschoenen aan. Dat levert een aantal lachwekkende, maar ook bijzonder vette beelden op.

IMDb-score: 6.4

3. The Fighter

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Deze film is één en al vechten. Daarom behoort hij ook zeker tot de beste vechtfilms op Netflix. Het is niet gek dat deze film de ene na de andere prestigieuze prijs won.

IMDb-score: 7.8

4. Blood and Bone

Een film die de onderwereld naar boven brengt. Isaiah Bone heeft een heftig verleden gehad en wil de gangsterleider daarvoor laten boeten. Maar dat is niet zo makkelijk gezegd als gedaan. In de onderwereld gelden namelijk geen regels en maakt iedereen de wetten zelf.

IMDb-score: 6.7

5. The Karate Kid

Een welbekende, maar zeker niet te vergeten film die behoort tot de beste vechtfilms op Netflix. Het is de hoogste tijd om de allereerste Karate Kid eens terug te kijken.

IMDb-score: 6.2