De makers van Undercover komen met een nieuw project, heb je dus genoten van de Undercover? Dan valt deze nieuwe thrillerserie op Netflix ook wel in jouw straatje.

Diamonds, de nieuwe thrillerserie op Netflix

De titel verklapt het al een beetje, maar de serie draait dus om diamanten. In het hartje van Antwerpen handelt de familie Wagner al jaren in diamanten. Zij staan in omstreken ook bekend als de grootste diamantenhandelaars uit de hele stad. Helaas gaat de verkoop niet alleen op de ‘juiste’ manier. De familie Wagner heeft namelijk ook een iet wat duistere praktijk ernaast.

Ze verhandelen hun producten namelijk ook in de onderwereld. Een niet zo zuiver zaakje dus. Juist hierom wil zoon Noah niks meer met het familiebedrijf te maken hebben, maar na de zelfmoord van zijn broer wordt hij aan zijn lot overgelaten en heeft hij geen andere keus. Noodgedwongen zet hij het familiewerk voort.

nieuwe thrillerserie op Netflix

Wederom Belgische productie

Net als met Undercover wordt de nieuwe thrillerserie op Netflix gemaakt met behulp van onze onderburen. Dat zegt veel goeds voor ons, de makers van Undercover weten namelijk echt wel waar zij mee bezig zijn. Wel wordt het verhaal op een andere manier in beeld gebracht dan Undercover, desalniettemin kijken wij met grote ogen uit naar deze productie want spanning weten ze zeker wel te leveren.

Of de serie daadwerkelijk gelijk wordt aan Undercover (qua kwaliteit) durven wij niet te zeggen, maar we gaan er wel vanuit. Helaas zal het nog eventjes duren voordat de show naar Netflix komt omdat de rechten gedeeld worden met zender VRT. Zij mogen de serie als eerst uitzenden en vervolgens komt hij naar Netflix. Je weet dus wat je moet doen als je niet kan wachten. Helaas is er voor beide nog geen releasedatum onthuld. Gelukkig weten we in de tussentijd dat Undercover seizoen 3 eraan komt.