Cars & Bikes

Dit is de motor van kickbokskoning Rico Verhoeven

de motor van rico verhoeven

De beste kickbokser van Nederland en de trotse wereldkampioen gaat adrenaline niet uit de weg. De populaire familieman heeft dan ook naast zijn auto’s een prima motor op de oprit staan waarmee hij op zijn vrije dag het liefst wat lege wegen opzoekt om die gashendel even flink open te trekken. Dit is de motor van Rico Verhoeven.

Crossen met Nicky Romero

Nu de zomer is gearriveerd in Nederland is het tijd om de hobby’s er weer bij te pakken. Voor Rico geldt geen uitzondering. De motor van Rico Verhoeven is daarom weer uit de schuur gehaald en hij is erop uit getrokken met vrienden. Samen met onder andere de wereldberoemde DJ Nicky Romero hees Rico Verhoeven zich in zijn pak en was het tijd zijn machine even uit te laten over een paar verlaten wegen in het Nederlandse landschap.

View post on Instagram
 

De motor van Rico Verhoeven: Suzuki GSX-R1000R

De motor van Rico Verhoeven is de Suzuki GSX-R1000R. Deze motor ziet er bruut uit zowel in de garage als op de weg. Het is een sportieve motor die in 2001 ‘al’ uitkwam en sindsdien veel upgrades heeft gehad. Het is een zeer sportieve bike die volgens Suzuki zelf ontworpen is om “de koning onder de superbikes te zijn”. Hij is licht, sterk en stijlvol. Je kunt er als een raket mee optrekken dankzij de 202 pk sterke viercilindermotor. Voor de kenners zitten er nog allerlei technische hoogstandjes in deze tweewieler. Zo is hij voorzien van variabele kleptiming, variabele inlaatkelken, Ride-by-Wire en meer. Je houdt de controle goed dankzij de assistentiesystemen. Het motto van de GSX-R1000R is dan ook “Power&Control”. Hij is dan ook niet goedkoop, voor een nieuw model tik je 19.999 euro af. Rico Verhoeven zal hem dan ook goed op slot moeten zetten.

Watch on YouTube