Dat Jutta Leerdam een prachtdame is moge duidelijk zijn. Onlangs wist ze de prijs van Mooiste Sportvrouw van Nederland binnen te slepen en nu mag ze een nieuwe titel bij haar naam voegen! Volgens de lezers van FHM heeft Jutta namelijk de Mooiste Billen van Nederland.

De Mooiste Billen van Nederland

De schaatsster wist met ruim 60% van de stemmen de titel binnen te slepen, waardoor de concurrentie (welke concurrentie?) geen schijn van kans had. De andere genomineerden waren collega-schaatsster Irene Schouten (22% van de stemmen) en modellen Lindsey van der Hoeven (7%), Gaby Blaaser (6%) en Malou van der  Tas (5%). In totaal werden er meer dan 15.000 stemmen uitgebracht in de verkiezing.

Prijzenkast

Zoals al vermeld wist de schaatsster ook al de titel ‘Mooiste Sportvrouw van Nederland’ te winnen en nu komt daar de titel van van ‘Mooiste Billen van Nederland’ erbij. In een eerste reactie liet Jutta aan FHM het volgende weten. “Ja dit vind ik heel leuk! Ik werk heel hard voor mijn lichaam en ben er trots op, dus ik vind het een eer dat ik ook deze titel in ontvangst mag nemen. Er zijn zoveel mooie vrouwen met mooie billen. Ik vind heel veel vrouwen mooi in verschillende vormen en maten. Zolang je je maar lekker voelt in je eigen lijf dan straal je dat vanzelf uit naar de buitenwereld. Wees trots op wat je hebt en vergelijk je vooral niet met anderen, want niemand is perfect.” Nou, Jutta je bent een wonderschone dame die zo’n prijs maar al te goed verdient!

Het succes achter haar bilpartij

Het succes is eigenlijk gewoon te danken aan het feit dat Jutta een topschaatsster is. Je bent natuurlijk veel aan het trainen en let op je voeding. Zo laat Jutta ook het volgende weten: “Door te schaatsen krijg je hele goeie billen en benen. Mijn geheim is heel diep en vol in de hoeken zitten. Verder natuurlijk veel squaten, krachttraining en vooral heel veel schaatsen. Het moet ook een beetje bij je lichaam passen. Ik heb er sneller aanleg voor een partij goede billen, dus ik heb het ook wel aan mijn ouders te danken.”

Mooiste Billen van Nederland

Fotoshoot

Gelukkig voor ons heeft de FHM een hele fotoshoot met de blondine gehad, die er zeer goed uitziet. Ze wist de 5e plek van de FHM500 te bemachtigen en voor dat blad ging ze uit de kleren. Ze houdt van fotografie en vind foto’s maken leuk, waardoor ze voor de FHM wel een uitzondering wou maken voor een heuse fotoshoot.

Jutta Leerdam deelde onlangs nog een hele lading zomerse foto’s, zeker het kijken waard!