De FHM500 heeft dit jaar een bloedmooie blondine op de eerste plek staan. Jessie Jazz Vuijk is door het magazine verkozen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland 2019.’ Dat maakten ze gisteravond bekend in The Butcher Social Club. Dit nieuwtje werd bekendgemaakt tijdens de presentatie van de volledige lijst met 500 mooiste vrouwen van Nederland. Vuijk is erg dankbaar voor het winnen van de prijs en blijft er bescheiden onder.

Jessie Jazz Vuijk

De beeldschone dame is niet bepaald een onbekende. In 2015 werd ze al verkozen tot Miss Nederland. Hierna ging het snel. Ze nam deel aan programma’s zoals Expeditie Robinson en Boxing stars. Een pittige dame is het zeker, want dat laatste programma won ze met verve eind vorig jaar. Nu heeft ze dus de toppositie van de felbegeerde FHM500 weten te pakken. Ze neemt de titel netjes in beslag:

“Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dat ik alleen maar ‘Wow.’ Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta.”

Jessie Jazz Vuijk Jessie Jazz Vuijk Jessie Jazz Vuijk Jessie Jazz Vuijk

De vrouwen die ze opvolgt zijn ook zeker niet mis. Vorig jaar pronkte Shelly Sterk – bekend van Galileo en RTL Boulevard – nog met de nummer 1 positie. In de jaren daarvoor waren de beauties Doutzen Kroes, Tess Milne en Kim Feenstra bekroond met een eerste plek. Ondanks dat Jessie Jazz Vuijk al eens Miss Nederland heeft gewonnen in 2015, vergelijkt ze deze nummer 1 plek met die prijs. Ze vertelt erbij dat ze nu een stuk volwassener is geworden:

‘In het jaar dat ik Miss Nederland won was ik nog wel een meisje. Nu kan ik me een vrouw noemen. Het zijn twee verschillende titels, al gaan ze beiden deels om uiterlijk. Ik ben zelf niet geobsedeerd door mijn uiterlijk. Ik geloof in natuurlijke schoonheid en omarmen hoe je bent.’

FHM500

Nu horen we je vragen: “Wie staan er dit jaar nog meer in de top 10?” Gelukkig voor jou dat wij dat lijstje in handen hebben. Een foto kan natuurlijk niet ontbreken. Hier komt ie:

1. Jessie Jazz Vuijk

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op


2. Nochtli Peralta Alvarez

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nochtli Peralta Alvarez 🇲🇽🇳🇱 (@nochtlii) op


3. Doutzen Kroes

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op


4. Kim Feenstra

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op


5. Jutta Leerdam

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op


6. Romee Strijd

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op


7. Romy Monteiro

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op


8. Geraldine Kemper

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op


9. Sanne Vloet

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet) op


10. Katja Schuurman

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Het FHM500 magazine is vanaf donderdag 23 mei online exclusief verkrijgbaar via Wehkamp.nl waarbij je het blad gratis krijgt bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Verder is het magazine verkrijgbaar bij alle vestigingen van Etos en Kruidvat.