Monopoly komt met een speciale editie van het spel voor slechte verliezers. Na de valsspelerseditie wordt deze variant als hét populairste spel voor tijdens de feestdagen bestempeld. Ben jij altijd die slechte verliezer? Dan is dit spel echt iets voor jou.

Monopoly voor slechte verliezers

Je kent vast wel iemand die altijd verliest met Monopoly. Deze feestdagen heeft de fabrikant gedacht aan die verliezers. In de nieuwe variant zijn de regels omgedraaid en is het juist het doel om te verliezen. Iemand die goed is in huur innen, hotels bouwen en strategisch spelen, moet nu dus ook op zijn passen letten. In deze editie wordt je juist rijk van huur betalen, failliet gaan en door naar de gevangenis te gaan. Ideaal dus voor de slechte verliezers onder ons.

monopoly voor slechte verliezers

Verliezen = winnen

In dit spel zijn alle dingen die normaal vervelend zijn, nu juist goed. Het enige wat je moet onthouden is: verliezen is winnen. de vervelende kans- en algemeen fonds kaarten kunnen je nu niet meer nekken, ze helpen je juist vooruit. Het doel is om verliezersmunten te verzamelen. Dit doe je door op nutteloze vakjes op het bord te belanden. Voorbeelden hiervan zijn belasting betalen, of naar de gevangenis gaan. Wanneer een speler vier munten verzameld heeft, dan mag diegene zijn pion omwisselen voor de Mr. Monopoly pion. Met deze pion kun je in plaats van waar je normaal moet betalen, nu geld innen. Kom je bijvoorbeeld met de speciale pion op de gedoemde Kalverstraat? Dan mag je jezelf rijk rekenen.

Lovende reacties op de nieuwe variant van Monopoly

De Monopoly voor slechte verliezers is begin deze maand op de markt verschenen. Op Twitter reageert men lovend op de nieuwe variant van het eeuwenoude, gezellige bordspel. Mocht je deze speciale editie in huis willen halen voor de feestdagen? Het is online verkrijgbaar vanaf €23.99,-.

Breaking-Bad fan en geïnteresseerd in Monopoly? Er is nu ook een Breaking-Bad Monopoly verkrijgbaar.