Sommige series zijn meer dan ‘zomaar’ een serie. Door middel van spin-offs, maar ook een hoop merchandise of zelfs pretparken worden de series tot iets groters verheven. Als er één serie is die wat ons betreft in deze categorie valt, is het Breaking Bad. Die serie wist ons seizoenen lang te vermaken en in z’n greep te houden. Die spin-off en een extra film had de serie al. Nu is er een heus Breaking Bad monopoly spel bijgekomen.

De perfecte tijd voor Breaking Bad Monopoly

In deze tijd zijn de bordspellen niet aan te slepen. Veel mensen zitten thuis en dus wordt er veel afgekaart, gepuzzeld en gespeeld. Ben je een keer toe aan een ander spel dan dat eeuwige ganzenbord of kolonisten van Catan, dan is het Breaking Bad monopoly spel misschien wel het spel waar jij naar op zoek was. Van de pionnen tot de ‘straten’: het spel is voor elke die-hard fan een feest van herkenning. 

Unieke straten, pionnen en andere details

Voor liefhebbers van de show is dit bordspel onmisbaar. Dat heeft te maken met alle details die in zijn verwerkt in het eindresultaat. Kijk bijvoorbeeld nar de fiches: je kunt onder andere spelen met de zwarte hoed van Heisenberg; een gasmasker of een teddybeer. Een kanskaart heet nu een ‘Walter White’ en een Algemeen Fonds-kaart noem je een ‘Heisenberg kaart’. Huizen en hotels zijn in het Breaking Bad Monopoly spel vervangen door grote tenten en laboratoria. De straten die je kunt kopen zijn herkenbare locaties uit de show, zoals het kantoor van Saul Goodman.

Breaking Bad monopoly

Garantie voor veel plezier

Jaren nadat de show is geëindigd blijft de legacy van de serie dus toch nog bestaan. Trommel wat vrienden op en vermaak je naar hartenlust met het spelen, handelen en geld verdienen met dit Breaking Bad Monopoly-spel. Acteur Bryan Cranston, de man achter Walter White, heeft inmiddels al een aardig vermogen opgebouwd. Ga jij net zoveel verdienen als hem? Koop het spel en kom er achter.