Monopoly is hét bordspel waar je, jezelf nog erger aan kan ergeren dan mens erg je niet. Mochten de dobbelstenen net niet vallen zoals je had gehoopt ben je al gauw je vermogen kwijt. We weten allemaal waar dat in resulteert. Kaartjes om draaien en hypotheken aanvragen. Mocht het zover komen in de Monopoly Luxury Edition dan zal jij het een stuk minder erg vinden, aangezien deze versie zich richt op de echte grote spelers.

Monopoly Luxury Edition Gewoonvoorhem

Monopoly Luxury Edition

Deze Monopoly heeft alles wat je verwacht van een luxe editie. Het is gemaakt van nerfhout geaccentueerd door uitgegoten metalen ladehendels en plakkaten. Het oppervlak van het spel is gelabeld met goud olie en in het midden is een kunstlederen rolgedeelte. Iedereen kent de struggle wel waar de bank zijn geld bewaard. Nou geen zorgen, want er is één lade met het premium gamegeld. In de andere lade zijn de metalen huisjes, hotels en penningen te vinden. Maar ook de kaarthouder voor de kunstleren kans en algemene fondskaarten. Het is een kwaliteitscadeau dat nog lang zal worden gespeeld nadat de kartonnen dozen van mindere versies versleten zijn.

Monopoly Luxury Edition Gewoonvoorhem 3

Mocht jij liever voor een goedkopere en misschien wel leukere variant gaan zou een moeten kijken naar Fortnite Monopoly! Het blijkt offline ook een waar succes te zijn!