We praten al een tijdje over het einde van Game Of Thrones dat ons allen in 2019 tot in den treure zal raken; gelukkig gaat Amazon een televisieserie van Lord Of The Rings voor ons fiksen en anders kunnen we ons nog altijd vergrijpen aan de whiskey van Peaky Blinders, maar wie had gedacht dat nota bene Monopoly ons zou geven wat we willen?

Monopoly

Yup, een van de best verkochte strategische bordspellen aller tijden bezorgt je de oneindige spanning, het verraad en familie-oorlogen van Game Of Thrones, gewoon live bij jou in de woonkamer!
Maak als White Walker, Dragon Egg,  Three-Eyed Raven, Crown, Direwolf of Iron Throne je allianties en koop of ruil je ziel, behuizing of alles wat er voor nodig is om het gedetailleerde speelbord van Westeros naar je hand te zetten.
Het mooie is dat 2019 lekker kan blijven waar het is, want dit magische vertier van pakweg 2 uurtjes is ook vandaag gewoon te koop bij Bol.com voor maar 43,99 euro’s! Maar kijk uit hé; met alles in het Engels en een adviesleeftijd van 18+ is dit geen kinderspel meer!