Women

Monica Geuze gooit hoge ogen met nieuwe Insta-foto met diep decolleté

Monica Geuze

Ze is één van de bekendste vrouwen van ons land en je ziet haar regelmatig in het nieuws voorbij komen. Dit keer blaast Monica Geuze ons omver met een recente Instagram-post waarin ze haar decolleté showt.

Indrukwekkende carrière van Monica Geuze

Als je Monica Geuze niet kent heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd, maar voor als je het toch even niet weet: De 25-jarige Monica Geuze kun je onder andere kennen als presentatrice, vlogger, ondernemer, DJ, auteur, model en ga zo nog maar even door. Haar vlog-carrière loopt erg lekker. Monica Geuze heeft ondertussen heet al een dikke 541 duizend abonnees op haar YouTube-kanaal. Ook heeft ze maar liefst 1,3 miljoen volgers op haar Instagram-pagina en trakteert regelmatig op prachtige foto’s. Vandaag de dag is de onwijs knappe Monica Geuze vooral bekend als presentatrice van Temptation IslandVerder heeft ze samen met Kaj Gorgels een populaire podcast genaamd Geuze & Gorgels, is druk aan het ondernemen met haar eigen sieradenlijn en werkt Monica samen met grote bedrijven.

Het jaar 2021 was dus wel een succesjaar voor Monica te noemen aangezien ze ook nog eens werd verkozen tot ‘mooiste vrouw van Nederland’.

View post on Instagram
 

Monica Geuze doet internet versteld staan met nieuwe foto op Instagram

Monica Geuze ziet er altijd al prachtig uit, maar nu gooit ze nog hogere ogen dan normaal. Dit keer zagen we haar op Instagram verschijnen in een oogverblindend mooie jurk. Monica lijkt in een hotel te zijn en gaat mogelijk op weg naar een etentje of een avondje stappen. Haar diepe decolleté is goed te zien en misschien ook wel de reden dat de foto zo goed scoort. De Instagram-post heeft in een korte tijd al meer dan honderdduizend likes ontvangen. En dat is eigenlijk ook niet meer dan logisch als je naar de foto kijkt:

View post on Instagram
 

Kan je geen genoeg van Monica Geuze krijgen? Speciaal voor jou hebben we ook nog eens de leukste foto’s van Monica Geuze voor je op een rij gezet.