De Spaanse actrice Penelope Cruz is een bloedmooie filmster die je misschien nog wel kent uit Pirates of the Caribbean. Maar haar zusje, Monica Cruz, is een stuk minder bekend. Toch is deze actrice een prachtige verschijning, en de vergelijkingen met haar oudere zus zijn goed te trekken. Oordeel zelf maar.

Monica Cruz, het zusje van Penelope Cruz

Als je Penelope Cruz kent, hoor je Monica Cruz ook te kennen. De twee zusjes zijn een duo die, als ze naast elkaar staan, duidelijk familie zijn. Waar zus Penelope in grotere films heeft gespeeld en een stuk bekender is, kan Monica er ook wat van. Ze is namelijk niet alleen actrice, maar ook danseres en modeontwerpster. De 43-jarige Spaanse is toch wel in wat minder bekende films te zien. Zo zat ze in Asterix en de Olympische Spelen, een humorfilm uit 2008. Niet de grootste productie aller tijden, maar toch leuk.

Leeftijd maakt niet uit

Net als bij andere bekende sterren lijkt het alsof de leeftijd ze helemaal niks lijkt te doen. Zo is de 51-jarige Jennifer Lopez nog steeds een genot om te zien in bikini. Maar ook bij de familie Cruz kun je merken dat de genen zich weinig van leeftijd aantrekken. Want zowel Penelope als Monica Cruz zijn diep in de 40, en daar zie je weinig van. Vroeg of laat zal er vast wel een keer een rimpeltje komen, maar daar kan je makkelijk omheen kijken.

View this post on Instagram

Muchísimas felicidades!!@valero_rioja ❤️

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

Body-double voor Penelope Cruz

Wat een mooie link is tussen de zusjes Monica Cruz en Penelope Cruz, is de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Hierin heeft Penelope Cruz een hoofdrol als Angelica, na het verdwijnen van de oude hoofdrollen uit de eerste drie films. En het mooie is dat Monica huur de body double speelt voor haar zus op de set. Dus in sommige shots uit de film, waarin je denkt Penelope Cruz te zien, is het eigenlijk haar zusje Monica. Dan ga je van zusjes ineens naar één en dezelfde persoon.

View this post on Instagram

Nueva foto de la campaña @majoricaofficial

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

View this post on Instagram

Nueva foto de mi campaña de verano para @majoricaofficial

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on