Matthew Perry heeft het goed voor elkaar. De acteur gaat binnenkort trouwen met Molly Hurwitz. Zijn aanstaande vrouw is maar liefst 22 jaar jonger dan hijzelf. Maar goed, zo’n knappe dame kun je natuurlijk niet laten lopen. Bekijk hier de mooiste foto’s van Molly Hurwitz, de verloofde van acteur Matthew Perry.

Matthew Perry gaat trouwen met de 22 jaar jongere Molly Hurwitz

Het kan zijn dat de naam Matthew Perry je niet heel bekend in de oren klinkt. Toch is de kans groot dat je hem al vaak op tv of in de bioscoop voorbij hebt zien komen. Deze 51-jarige man vertolkte namelijk jarenlang de rol van Chandler Bing in de succesvolle komedieserie ‘Friends‘. Verder heeft hij nog in heel veel andere series gespeeld en ook op het witte doek was hij vaak te zien. Hij heeft zich zelfs bezig gehouden met het schrijven van toneelstukken. Deze alleskunner heeft nu dus een veel jongere vrouw aan de haak geslagen. Matthew Perry gaat namelijk trouwen met de 29-jarige Molly Hurwitz.

Er is niet veel bekend over de knappe, Amerikaanse vrouw

Er is niet zoveel bekend over de verloofde van Matthew Perry. Ze heeft zelf geen (openbare) Instagram-pagina en er zijn ook bijna geen foto’s van de knappe vrouw beschikbaar. Tóch hebben wij wat foto’s voor jullie weten te vinden. Op de foto’s zie je meteen waarom de 51-jarige acteur op haar is gevallen. Wij snappen wel dat je deze vrouw niet laat gaan. Maar goed, het is natuurlijk wel opmerkelijk dat ze maar liefst 22 jaar jonger is. Voor hetzelfde geld had hij haar vader kunnen zijn. Bekijk hieronder naar een paar mooie plaatjes van de Amerikaanse Molly Hurwitz.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door In Touch Weekly (@intouchweekly)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @fan_f.r.i.e.n.d.s.6