Entertainment

Model trakteert vriend op droomcadeau: trio met andere vrouw

bonnie locket

Ontrouw is nog altijd een situatie waar je niet mee in aanraking (of geconfronteerd) wil worden. Hoe spannend het ook is om het bed met een ander te delen, in de meeste gevallen loopt het uit op een complete deceptie. Er is echter een uitzondering op de regel: als je eigen vrouw of vriendin een trio voorstelt. Of nog beter: als je dit van haar cadeau krijg. Dat overkwam Brad, een Engelsman. Zijn vriendin Bonnie Locket wil hem een trio als cadeau geven. Een droom die daarmee zeker uitkomt.

Man krijgt trio cadeau van vriendin Bonnie Locket

Voor de goede orde: Brad is een hele normale man en zeker geen supermodel waar de vrouwen massaal voor zouden vallen. Blijkbaar heeft hij toch de juiste partner gevonden. Bonnie Locket, de vaste vriendin van Brad, leek het namelijk een prima idee om haar vriend te verrassen met een heerlijk cadeau. Voor de goede orde: Bonnie Locket is zelf absoluut niet onaantrekkelijk en heeft een prima carrière als fotomodel. Aan haar looks ligt het dus niet. Desondanks leek het haar een prima idee om de wilde droom van Brad uit te laten komen.

‘Hij wil altijd al deze ervaring opdoen’

Het regelen van een driehoek door je eigen vriendin is op zich al bijzonder, maar in het geval van Brad en Bonnie is het net even anders. Al langer hadden ze gespeeld met het idee om een ander te betrekken in bed: “We hebben er veel over gepraat, maar ik denk niet dat hij ooit zou vermoeden dat ik echt bereid was ermee door te gaan. Ik weet dat hij altijd al deze ervaring wilde opdoen,” zei Bonnie Locket.

Tijdens het stappen

Het model is met ruim 2 miljoen volgers op Instagram en 2,1 miljoen volgers op TikTok een bekend verschijnsel op social media. Het regelen van een gewillige vrouw om Brads fantasie werkelijkheid te laten worden was dan ook geen probleem. De desbetreffende dame werd echter niet via de bekende netwerken gevonden, maar tijdens het stappen. “Ik was met een paar vrienden gaan stappen en ontmoette een meisje waarvan ik direct wist dat het een perfecte match zou zijn. In een dronken bui wisselden we onze nummers uit en daarna hebben we er serieus over gepraat.”

View post on Instagram
 

Eenvoudig geregeld

Het grote voordeel van de vrouw in kwestie is dat ze vlakbij woont, zei Bonnie Locket. “Ze woont niet al te ver weg, dus was het vrij eenvoudig om de date te regelen. Zo gezegd, zo gedaan en op een dag was het zover.” Voor Bonnie Locket was er ook nog een voordeel: ze houdt van vrouwen in het algemeen en had zij altijd al het gevoel dat het organiseren ervan op een veilige manier kon gebeuren.

Eén keer en niet vaker

Ook al laat Bonnie Locket nu de droom van haar vriend werkelijkheid worden, het blijft wat haar betreft wel bij deze ene keer. Dat was haar instelling al vanaf het begin en ze heeft dan ook alles uit de kast gehaald om er een echte happening van te maken. Zo boekt ze speciaal voor die ene avond een vijfsterrenhotel zodat de stoeipartij niet in de privésfeer plaats zou vinden. De verklaring daarvoor is logisch: “Ik ben geen jaloers persoon en het delen van je partner is leuk, maar het moet wel een eenmalig iets zijn. Kortom, het is een eenmalige gebeurtenis en niet meer dan dat.”

Toch monogaam

“Ik ben heel open, maar ik wil dat het een speciale gelegenheid is en niet iets wat te maken heeft met ons gezinsleven. We kunnen ons dan gewoon lekker verkleden, naar de bar gaan voor een drankje en dan naar boven gaan. Het is tenslotte een fantasie.” Zo kan het dus ook en voorkom je dat een ervaring leidt tot meer uitspattingen. Zoals Bonnie Locket het zelf verwoord: ” Monogamie is iets waarvan ik denk dat het ons wordt opgelegd en waar je uiteindelijk in gaat geloven. Dat wil niet zeggen dat een uitstap schadelijk hoeft te zijn.”