Mocro Maffia seizoen 2 is in de maak. Dat heeft acteur en creatief producent van de serie Achmed Akkabi bekendgemaakt. De videoland-serie Mocro Maffia is op 11 oktober dit jaar uitgekomen. De serie heeft het meteen goed gedaan onder kijkers en critici. Zo goed dat we dus nu een seizoen 2 krijgen.

Mocro Maffia seizoen 2

Achmed Akkabi zegt dagelijks berichten van fans te krijgen met de vraag voor een tweede seizoen. Door de groeiende animo hebben de makers nu ingegeven. Wanneer het tweede seizoen komt is nog niet bekend. Dit is een mooi moment voor iedereen die nog niet is begonnen aan de serie om het alsnog een kans te geven. Mocro Maffia gaat over drie vrienden – Romano, Potlood en De Paus – die een carrièreswitch maken van kleine criminaliteit naar kingpins binnen de drugshandel. Na het opzetten van een cocaïnetrafiek in Amsterdam valt de vriendengroep uit elkaar. Hierdoor worden oude vrienden vijanden en oude vijanden vrienden.

Het zou eventueel kunnen dat je de naam Mocro Maffia kent van het gelijknamige boek. We kunnen je dan ook meteen vermelden dat het boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver de uitgangspositie voor deze serie is. Waar het seizoen op is gebaseerd – en of Laumans en Schrijver gaan meehelpen aan het script – is eveneens nog niet bekend. Wie meer cocaïne nodig heeft kan ook nog kijken of hij de serie Fariña en El Chapo wat vindt.