Stel je voor. Je traint maanden lang in voorbereiding op een belangrijk MMA-gevecht. De dag is eindelijk daar en je stapt vol goede moed de kooi in. De scheids spreekt jou en je tegenstander nog even streng toe over wat hij wel en niet wil hebben en dan kan het beginnen. Alle trainingen komen samen op dit punt. Nu is het knallen, nu kun je je bewijzen. Het gevecht begint… en is na 3 seconde al weer voorbij. Knock-out.

MMA-gevecht in 3 seconde klaar

Deze zowel fysiek als mentaal pijnlijke nederlaag is weggelegd voor Yannick Mezepovs. In een MMA-gevecht nam hij het op tegen Rocco Ricci Wyatt. Een gevecht wat maar 3 seconde duurde. Hoe dit er uit zag?

Yannick start het gevecht vol vertrouwen en deelt in de eerste seconde een hoge trap uit. Helaas voor de vechter mist hij hiermee totaal zijn doel, iets waar Rocco Ricci gretig gebruik van maakt. Hij slaat terug met een snoeiharde klap en Yannick gaat gestrekt naar de grond. Drie luttele seconden is alles wat er nodig was dit MMA-gevecht. Waarschijnlijk had Yannick er wat anders van verwacht. Rocco grijpt hiermee de overwinning en meteen zijn snelste knock-out ooit. De prijs voor de Knock Out of the Year gaat waarschijnlijk naar iemand anders, deze achterwaartse hieltrap K.O is namelijk nog net iets spectaculairder.