Er is veel te doen rondom de comeback van Conor McGregor. De Ierse vechter kondigde kortgeleden een grootste rentree aan, bestaande uit meerdere gevechten, om de wereld te laten zien dat The Notorious weer terug is waar hij hoort. Vorige week leek dit wilde plan echter op losse schroeven te staan, toen de UFC zijn planning voor komend jaar bekend maakte. Opvallend? Er leek helemaal geen plek voor McGregor te zijn.

Comeback is nu officieel

Voor Conor en alle sportfans die niet kunnen wachten om hem weer aan het werk te zien is er nu goed nieuws. Er is een datum én een tegenstander bekend gemaakt voor het eerste gevecht van Conor McGregor in 2020. Het eerste gevecht zal plaatsvinden op 18 januari in Las Vegas. De tegenstander die hij tegenover zich zal hebben staan is Donald Cerrone, ook wel The Cowboy. De wedstrijd zal in de T-mobile Arena plaatsvinden.

Donald “Cowboy” Cerrone is er klaar voor

Wie is dan precies die tegenstander waartegen Conor McGregor het gaat opnemen? Dat is niemand minder dan de Cowboy. Donald Cerrone heeft binnen de MMA de meeste UFC-gevechten op zijn naam staan van iedereen. Wat betreft ervaring zit het dus wel goed. Wat hem extra gevaarlijk maakt is dat hij de laatste twee wedstrijden verloor, iets wat hem nóg meer gedreven maakt om in het gevecht tegen The Notorious te vlammen als nooit tevoren. Zien wat de tegenstander in huis heeft? Zie hieronder ene video met zijn top vijf kicks en trappen.

Gunstige datum voor Conor McGregor

Even leek het er op dat de Ier zijn comeback-plannen ietwat moest gaan aanpassen. Hij wil drie grote wedstrijden vechten in ééń jaar. Voorwaarde om dit plan te laten slagen is dan wel dat hij zijn eerste wedstrijd al vroeg in het jaar heeft. Ondanks dat het er op leek dat er in de eerste maanden geen plek was voor Conor McGregor is de 18 januari die hij nu in zijn agenda kan zetten een prima startdatum voor een rentree-jaar. The Notorious is back.