Miss Argentinië en een Miss Puerto Rico hebben aangekondigd om met elkaar het huwelijksbootje in te stappen. Iets wat vrij onverwachts uit de lucht kwam vallen. Wij op de redactie willen Mariana Varela en Fabiola Valentín in elk geval van harte feliciteren met hun kersverse huwelijik!

Huwelijksaankondiging van Mariana Varela en Fabiola Valentín

Hoewel de dames hun romantische relatie voorheen geheim hielden, delen ze regelmatig foto’s van elkaar via sociale media. In januari plaatste Varela een foto van haar en de inwoner van Puerto Rico met bijpassende New York Yankees-hoeden terwijl ze wang aan wang stonden voor een zonsondergang op het strand. Recent geleden kondigde het stel hun geheime huwelijk aan via Instagram. Iets wat door de geheime relatie dus een beetje uit de lucht komt vallen. ”Nadat we besloten hadden onze relatie privé te houden, openden we de deuren voor hen op een speciale dag”, schreven de dames bij de Instagram-post.

Mariana Varela, 26, en Fabiola Valentín, 22, deelden een video met momenten uit hun relatie naast de aankondiging. De clip bevatte beelden van het duo dat zoent op een strand, staande voor het Marriage Bureau in San Juan, Puerto Rico, opscheppend met hun bijna identieke diamanten ringen naast een taart, bloemblaadjes die “Te Amo” spellen op een bed en “Marry Me” ballonnen van hun verloving. Voor hun privé-huwelijksceremonie droegen beide dames wit. Varela koos voor een wit jasje met zwarte broek terwijl Valentín een witte blazerjurk aantrok. De beschrijving van de post vertelt ons dat het stel elkaar het ja-woord hebben gegeven op 28 oktober.

Volgers vinden huwelijk van Mariana Varela en Fabiola Valentín geweldig

Na het ontvangen van een overvloed van steunende reacties van haar volgers, antwoordde Valera zelf nog maar een keer op haar volgers. ”Ik wens dat de liefde die je ons geeft vermenigvuldigt wordt. Eindeloos bedankt!”, schreef ze in een reactie. Valentín had daar via haar eigen account nog wat aan toe te voegen: “Wat een zegen is het om elk bericht te lezen. Bedankt allemaal voor jullie woorden en goede wensen”, zet ze in haar verhaal. De reacties waren dus zeer positief. En eerlijk is eerlijk: je kan een huwelijk tussen twee bloedmooie vrouwen toch alleen maar toejuichen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIANA VARELA (@marianajvarela)