Het zal je ongetwijfeld zijn opgevallen. In de huidige economie is er een schrijnend tekort aan personeel. Niet in alle sectoren overigens, maar een sector waar je bij wijze van spreken zo aan de slag kan, is het vervoer. Mocht je kleine kinderen hebben, dan is het dus een gouden greep om bij de passie voor het beroepsvervoer aan te wakkeren. Wil je het goed aanpakken, dan geef je jouw kroost deze sinterklaas of kerst dus gewoon zijn of haar eigen mini vrachtwagen cadeau. Jong geleerd, is immers oud gedaan.

Mini vrachtwagen voor de kids

Auto’s, motoren en vrachtwagens hebben altijd al tot de verbeelding gesproken en de kans is groot dat ook jij als kind met dergelijk speelgoed urenlang zoet bent geweest. Nu ga je het anno 2021 niet meer redden met een Dinky Toys, je zal het iets anders aan moeten pakken. Het goede nieuws is dat zoiets makkelijker is dan voorheen. Met deze mini-vrachtwagen ga je jouw kroost helemaal gelukkig maken. Ze kunnen namelijk de wagen zelf besturen en er op meerijden.

Geen Xbox maar een truck

Er zijn waarschijnlijk weinig cadeaus waar je jouw kind meer plezier mee doet dan met een geheel eigen Scania vrachtwagen. Natuurlijk kan je denken dat een Nintendo spelcomputer of een Xbox ideaal is, maar het begint wel een beetje gewoon te worden. De Scania vrachtwagen is toch echt next level. Daar komt bij dat de glimlach op het gezicht bij het betreden van de mini vrachtwagen onbetaalbaar is. Met die wetenschap in het achterhoofd is het goed om te weten dat de vrachtwagen bijna onverwoestbaar is. Dat wil zeggen geen plastic onderdelen die na twee keer aanraken door midden breken.

Prijzig

De Scania vrachtwagen is in Ierland bedacht en wordt daar ook gemaakt. Vervolgens wordt het als bouwpakket naar Nederland verstuurd om het vervolgens helemaal in elkaar te zetten. Je krijgt dus een compleet geassembleerd model afgeleverd. Klein probleem: het ding past
waarschijnlijk niet in de schoen of onder de kerstboom dus je zult een beetje creatief moeten zijn om het goed op te bergen om de verrassing niet te bederven. Nog leuker is de topsnelheid. Die is uiteraard beperkt, maar 6 km/u haalt de mini vrachtwagen wel. Dat betekent dat je kleine geheel zelfstandig en veilig de wagen kan besturen en zonder twijfel zal hij of zij de tijd van zijn of haar leven hebben. Goedkoop is de Scania overigens niet, het prijskaartje vermeld een bedrag van 4.500 euro. Maar met een aanbetaling van 250 euro heb je alvast de eerste stap gezet op weg naar een onvergetelijke sinterklaas of kerst.