Altijd al real-life Super Mario willen spelen? Binnenkort kan het! Op 4 februari 2021 opent het Super Nintendo World pretpark namelijk haar deuren. Hier ontdek je talloze nieuwe attracties volledig in de sferen van Super Mario. Maar dat is nog niet alles, lees snel verder en kom alles te weten over het nieuwe interactieve pretpark.

Het Super Nintendo World pretpark

Nintendo kondigde jaren geleden het pretpark al aan. Nadat de opening meerdere malen werd uitgesteld, lijkt het nu toch wel zeker te zijn dat het Super Nintendo World pretpark haar deuren opent op 4 februari 2021. In dit pretpark waan jij je in de wereld van Super Mario. Zo vind je er talloze attracties waarin je net als Mario de slechteriken probeert te verslaan. Bekijk hieronder de eerste beelden van het pretpark.

Een unieke belevenis in het Super Mario pretpark

Het park wordt onderdeel van de Universal Studios Japan. Denk dus een beetje aan Disneyland Parijs, maar dan volledig in Nintendo-stijl. Maar er is meer. Bij binnenkomst krijg je een horloge om die je kan koppelen met je telefoon. Zo kan je in het Super Nintendo World pretpark munten en power-ups verzamelen en zo strijden tegen andere bezoekers. Dit brengt een hele nieuwe belevenis aan een pretparkbezoek.

Een tripje naar Japan?

Een unieke belevenis waarin de wereld van Super Mario tot leven komt. Een must-visit voor de echte pretparkliefhebber. Het Super Nintendo World pretpark komt zeker op ons lijstje. Helaas moet je er wel veel voor over hebben. Je moet namelijk helemaal vliegen naar de stad Osaka in Japan en ook het toegangskaartje zal niet goedkoop worden. Maar als ze de verwachtingen waarmaken, dan wordt het echt een ervaring om nooit te vergeten.

Niet het enige Nintendo pretpark

Dit wordt overigens niet het enige Nintendo pretpark. Als we de makers mogen geloven zijn ze ook bezig met de ontwikkeling van een park in Singapore, Los Angeles en Orlando. Ze gaan dus echt Disney achterna, wij kunnen niet meer wachten.

Nintendo pretpark Nintendo pretpark Nintendo pretpark Nintendo pretpark Nintendo pretpark Nintendo pretpark