Mocht de McLaren 720S tot je favoriete wagens behoren, dan is dat niet iets om je voor te schamen. Klein probleempje: het prijskaartje. De vierwieler kost namelijk zo’n 275.000 euro. Het goede nieuws is dat McLaren nu ook een miniatuur versie voor kids heeft uitgebracht. Voor 400 dollar is je zoontje (of dochtertje) dus in een keer de stoerste van de buurt met een eigen McLaren.

Miniatuur uitvoering van de McLaren 720S

Vergis je niet, de miniatuur uitvoering van de McLaren 720S is een geheel complete wagen. Zo is het voorzien van een infotainmentsysteem, kan de modus ‘autonoom rijden’ worden ingeschakeld en ook de zogenaamde vleugeldeuren ontbreken niet. De mini uitvoering mag dan wel een kleinere uitvoering zijn van het origineel, je zoontje of dochter kan er wel in zitten en de wagen besturen.

McLaren 720S

Het 720S-model van McLaren werd in 2017 gelanceerd en is een van de populairste modellen van het legendarische automerk. Met de lancering van de miniatuurversie hoopt McLaren wellicht om ook de nieuwe generatie warm te laten lopen voor de modellen en voorlopig lukt dat aardig. De miniatuur uitvoering rijdt echt. Met de sleutel activeer je de wagen en start je de elektrische motor.

Echte elektromotor

De mini McLaren 720S wordt aangedreven door een elektromotor die wordt bediend door een gaspedaal en kent zelfs realistische motorgeluiden. Remmen kan ook, sterker nog, de remlichten achterop doen het gewoon alsof de bestuurder in de echter Mc Laren zit. Het rijden is deze mini McLaren is overigens super veilig, ouders kunnen de wagen namelijk besturen via de afstandsbediening.

McLaren 720S

Afstandsbediening voor de ouders

Via het dashboard krijgt de automobilist in spé alle benodigde informatie duidelijk aangeleverd op het display. Dit fungeert tevens als infotainmentsysteem waarop films en muziek kunnen worden weergegeven. Een kleine playlist is al voorgeprogrammeerd, maar door middel van een USB-stick of SD-kaart kunnen meer media worden toegevoegd. Kortom, geef je zoon deze wagen en je hebt er geen kind aan.

McLaren 720s

De mini-versie van de McLarens 720S is te koop voor $ 400 en is vanaf nu leverbaar. De snelle beslissers checken natuurlijk eerst Amazon, daar staat de wagen namelijk te koop voor een lagere prijs, namelijk voor 329 dollar.