Het off-road seizoen blijkt dan echt geopend! Onlangs deelden we een dikke Mercedes-Benz met je om mee op jacht te gaan, en nu hebben we een verse Hummer SUV om ook nog een beetje oorlog in te maken! De baasjes bij Mil-Spel hebben het namelijk weer op hun heupen gekregen en deze robuuste Hummer H1 is het resultaat, inmiddels #004:

Mil-Spec Hummer H1 Baja SUV Mil-Spec Hummer H1 Baja SUV 1 Mil-Spec Hummer H1 Baja SUV 2 Mil-Spec Hummer H1 Baja SUV 3

Hummer H1

In de Hummer H1 kun je rekenen op een 500 pk sterke Duramax diesel, gekoppeld aan een Allision zestraps transmissie. Als de standaard Mil-Spec-build niet voldoende is, zijn er upgradepakketten beschikbaar om de zwaarste 4×4 op aarde nog beter te maken.

De #004 omvat een aluminium behuizing, lichtmetalen wielen, met de hand gestikte lederen interieur en LED-buitenverlichting. Het lichaam is een kleurtje gegeven met een ultra-ruwe MSA-structuurcoating en moderne voorzieningen zoals geüpdate HVAC. Voor alle gemak kun je ‘m ook nog op afstand starten zonder sleutel de deur openen. Ben jij dus toe aan een nieuwe bak, en heb je minimaal twee ton liggen, contact Mil-Spel dan even!

Mil-Spec Hummer H1 Baja SUV 4 Mil-Spec Hummer H1 Baja SUV 7 Mil-Spec Hummer H1 Baja SUV 6