We hoeven je eigen niet heel veel te vertellen over de Mercedes-Benz X-Klasse, waar het altijd al een is een solide turbo-diesel werkpaard is geweest. Ondanks dat ‘ie met een prima bandenprofiel te koop is bij de dealer, kun je er past echt de winter mee trotseren met een goed stel rupsbanden! Dan krijg je namelijk deze brute off-road veroveraar:

Mercedes-Benz X-Class Mercedes-Benz X-Class 1 Mercedes-Benz X-Class 2

Mercedes-Benz X-Klasse Tank

Mercedes-Benz X-Klasse Tank heeft een carrosseriekit met spatschermen en een beschermende bull bar, compleet met sleepuitrusting. Door de digitale evolutie met stevige upgrades kan de Mercedes-versie van een Nissan pick-uptruck is echt elk terrein aan. De vraag is alleen hoe goed de bochten gemaakt zullen worden, waar ophanging vraagt om een tankstuursysteem.

Met de rupsbanden van Dominator is er in ieder geval de mogelijkheid dat deze Mercedes-Benz X-Class Tank de digtale wereld zal verlaten, maar vooralsnog laten we ‘m lekker tot de verbeelding spreken. Stel je toch eens voor, jij in zo’n dikke bak door het norse winterlandschap van Nederland!¬†Wat een plaatje, niet? Hou die gedachte even vast en bedank vooral Aksyonov Nikita hiervoor!