Entertainment

Binnenkijken: Dit is het luxe Eindhovense appartement van Memphis Depay

memphis depay huis

Hoewel Memphis Depay al enige jaren niet meer actief is voor PSV Eindhoven, lijkt hij geen afscheid te kunnen nemen van de lichtstad. De 29-jarige voetballer heeft er een luxe appartement. Dit is het Eindhovense huis van Memphis Depay.

Memphis Depay lijkt geen afscheid te kunnen nemen van Eindhoven

“Ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad, maar de mensen ze slapen, de wereld gaat dicht. En dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht”, luidt één van de bekendste songteksten van het liedje ‘Brabant’ van Guus Meeuwis. Grote kans dat dit nummer door het hoofd van Memphis Depay gonsde toen hij een jaar geleden door de advertenties van Funda of andere huizensites scrolde. Memphis Depay liet zijn oog tijdens deze internetsessies vallen op een luxe appartement in Eindhoven. De deal was snel in kannen en kruiken en dus mag Memphis Depay dit nu zijn huis noemen.

Hoekappartement dichtbij het centrum van Eindhoven

Het huis van Memphis Depay is een hoekappartement in de buurt van het centrum van Eindhoven. In de woning kan de voetballer alias rapper zijn kookkunsten laten gelden. Het luxe appartement heeft een keuken in het midden van het appartement en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. In totaal heeft het optrekje een woonoppervlakte van maar liefst 97 vierkante meter. Het appartement heeft twee slaapkamers en wel geteld één badkamer. Genoeg ruimte dus voor Memphis Depay en zijn nieuwe vriendin.

Hoeveel kost het nieuwe huis van Memphis Depay?

De Nederlandse voetballer heeft voor een dikke 3,5 ton, 351.000 euro om precies te zijn, een appartement gekocht in Eindhoven. Dat is 26.000 euro meer dan de vraagprijs van 3,25 ton. Of ‘ie dat volledig uit eigen zak heeft betaald? Nee. De 29-jarige geboren Moordrechter heeft er een hypotheek op laten vestigen van 210.000 euro.

Meer zien van het nieuwe huis van Memphis Depay? Ga dan naar de website van Bekende Buren.