Other

Melozhori Game Reserve Treehouse is een luxe “boomhut” in Zuid-Afrika

Melozhori Game Reserve Treehouse

Ten oosten van Kaapstad, in een wildreservaat in de Cape Fold-bergen, ligt het Melozhori Game Reserve. Het reservaat midden in de Zuid-Afrikaanse natuur biedt vier verschillende luxe plekken om te overnachten aan. De splinternieuwe accommodatie Treehouse is daar één van.

Op iets minder dan 200 km van Kaapstad, ver van alle menselijke contacten, vind je een plek waar je heerlijke van alle rust kunt genieten. De boomhut heeft uitzicht op bergen met prachtige panoramische uitzichten. En er zijn maar liefst 30 soorten wild en 129 soorten vogels te spotten. Ook de mix van flora is adembenemend.

Unieke luxe en milieuvriendelijke boomhut

De Melozhori Game Reserve Treehouse beschikt over een houtgestookte hot tub en een vuurplaats met knusse ligstoelen waar de romantiek helemaal tot leven komt. Verder heeft de Treehouse een pizza-oven, ingebouwde braai en een handgemaakt houten bad. De accommodatie is ontworpen voor volledige afzondering en je dient ook zelf je eten te verzorgen. De boomhut biedt genoeg ruimte voor twee volwassen mensen en een kind.

Melozhori Game Reserve Treehouse is nieuw maar nu al tot de zomer helemaal volgeboekt. Mocht je ook een of zelfs een paar nachtjes willen verblijven op deze unieke plek dan moet je er snel bij zijn. Een nacht kost omgerekend ongeveer €350,-.

Bron: Manstock