Actueel

Zien: Megan Fox trekt de stoute schoenen aan en gaat uit de kleren voor fotoshoot

megan fox

Megan Fox doet veel stof opwaaien met een recente fotoshoot. De actrice ging namelijk uit de kleren voor de Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023.

Megan Fox schittert in Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023

De Amerikaanse actrice Megan Fox verovert de harten van vele fans met haar nieuwste project! Ze is een van de vier covermodellen van de langverwachte 2023 editie van Sports Illustrated Swimsuit en poseert in een prachtige, nauwelijks bedekte outfit in het weelderige water van de Dominicaanse Republiek voor haar fotoshoot.

Druk was hoog

Als moeder van drie onthulde Fox aan de uitgeverij dat het fotograferen van Sports Illustrated Swimsuit geen kleinigheid was. “Het geeft zeker veel druk,” zei ze. “Ik heb een visie in mijn hoofd die ik probeer te bereiken, dus we zullen zien of het lukt.”

Megan Fox laat weinig aan de verbeelding over

Deze indrukwekkende prestatie was echter geen toeval voor Fox, want ze deelde zelfs mee dat ze de kans om op de cover te shinen had gemanifesteerd. Haar badpak voor de cover is een prachtig ontworpen stuk van gouden munten en een intrigerende body chain, die de tatoeages en rondingen van Fox tentoonstellen, terwijl er weinig aan de verbeelding wordt overgelaten. De shoot is overigens niet de eerste keer dat Megan Fox laat zien dat ze allesbehalve cameraschuw is. Zo deelde Megan Fox eerder een pikante fotoshoot met Kourtney Kardashian.

‘Supervrouw met superkrachten’

De hoofdredacteur van Sports Illustrated Swimsuit, MJ Day, zei dat de editie van 2023 tot doel heeft “captiverende en diepgaande gesprekken voort te zetten” en vrouwen van verschillende achtergronden te laten zien, te beginnen met de covermodellen. Day beschreef Fox als een “superwoman met superkrachten” en voegde eraan toe: “Ze is intelligent, grensverleggend en sterk en vecht tegen de constante objectivering waar ze onder te lijden heeft gehad in de industrie.”

Kan jij niet wachten om Megan Fox te zien schitteren in de Sports Illustrated Swimsuit? Bekijk de foto’s van de fotoshoot hier en hier.