Cars & Bikes

Uit onderzoek blijkt dat mensen die deze auto hebben, het snelst vreemdgaan

snelste vreemdgaan auto

Is je partner snel achterdochtig? Dan kan je maar beter niet in deze auto rondrijden. Volgens een Brits onderzoek wordt deze auto het meest gebruikt door mensen die vreemdgaan.

Wetenschap zoekt naar relatie tussen auto en mensen die vreemdgaan

De datingsite onderzocht welke auto mensen die vreemdgaan bezitten. Of een auto nou echt de grootste factor is bij het buiten de pot pissen, valt nog te betwijfelen. Toch leverde het onderzoek wat opvallende resultaten op. Rijd je partner bijvoorbeeld in een Volkswagen? Dan is het misschien tijd voor een hartig woordje. Mensen die rijden in een Volkswagen gaan namelijk het meest vreemd.

Duitsers blijken vreemdgangers

Vooral bestuurders van Duitse automerken kwamen terecht op de zwarte lijst. Daarbij won Volkswagen de race, maar liefst 22 procent van de ”trouweloze mannen” bleek met een VW te rijden. Ook bij de vrouwen is deze Duitse bolide geen vreemdeling aangezien 18 procent van de vreemdgaande dames erin rondrijdt. Ook andere Duitse merken staan hoog op de ranglijst. Zo staat Mercedes volgens het onderzoek op de tweede plaats en is Audi goed voor een derde positie.

Welke bestuurders gaan het meest vreemd?

Er werd zelfs gekeken naar het specifieke model auto waar mensen die vreemdgaan in rijden. Daaruit ontstond de volgende top vijf voor mannen: Volkswagen Scirocco, Mercedes C-klasse, Audi A4, BMW 3-serie en de Jaguar XKR. De vrouwen hebben het volgende lijstje: Audi Q3, BMW 1-serie, Ford Ka, Mini Cooper en Volkswagen Golf GTE. Naar aanleiding van dit onderzoek kan je het beste aankoppelen met een vrouw die een Hyundai heeft. Waarom? Vrouwen die een Hyundai rijden, komen het meest loyaal uit de test. Als man zijnde kom je met een Skoda het best uit de bus.