Other

Dit antieke huis in Fries niemandsland is meest bekeken woning op Funda

meest bekeken funda woning

Sinds de opkomst van het internet is het verkopen van je huis via de online wereld enorm populair geworden. Door deze trend is Funda hard gegroeid en wordt het nu door bijna elke Nederlander gebruikt. Iedereen vindt het leuk om af en toe te kijken wat het huidige aanbod is op de Nederlandse huizenmarkt. Je kunt namelijk makkelijk te weten komen voor welk bedrag een huis te koop staat of verkocht is. Dit antieke huis in Fries niemandsland is is de meest bekeken woning op Funda.

Woning in Friesland

In het noorden van het land staat een woning te koop. Om precies te zijn in de provincie Friesland. Op de eerste plaats staat de noordelijke provincie bekend om haar eigen taal, het Fries. In Friesland wonen in totaal zo’n 650.000 inwoners. Het is ten opzichte van de Randstad dun bevolkt, wat dat betreft kun je er alle rust vinden. Maar zou je zover van de drukke wereld vandaan willen zitten? Ontzettend veel mensen lijken interesse te hebben in de meest bekeken woning op Funda, ook al staat het ‘helemaal’ in Friesland.

Geen luxe in meest bekeken woning op Funda

De meest bekeken woning op Funda bevat op dit moment geen voorzieningen voor de elektriciteit. Ook is er geen stromend water beschikbaar bij de woning. Het is leuk dat het een ware uitdaging is om bij de woning terecht te komen. Je moet namelijk perse met de boot naar het huis toe varen, het is niet mogelijk om alleen met de auto naar het huis te rijden. De laatste weken is de woning het meest bekeken exemplaar op Funda en dat is niet zomaar. Door de hoge interesse lijkt het bij lange na niet af te stevenen op het record van het huis dat het langst te koop staat op Funda.

Tot rust komen

De Friese woning is niet voor niets de meest bekeken woning op Funda. De woning ligt op een stuk niemandsland in Friesland. Het pand is alleen maar omgeven door een stuk grond en helemaal ingesloten door het water. Mocht je op zoek zijn naar rust en jezelf even willen afzonderen van het drukke leven bij bijvoorbeeld je baan? Dan is de meest bekeken woning op Funda zeker een mooie mogelijkheid om afstand te nemen van de alledaagse perikelen die je hebt. En dat allemaal in eigen land! Oh ja, het prijskaartje bedraagt ‘slechts’ 85.000 euro.

Meer zien van de meest bekeken Funda woning? Neem dan een kijkje op de Funda-pagina.

Beeld: Struiksma Makelaars Sneek.