Het is een van je slechtste dromen: eigenaar zijn van het langst te koop staande huis. Ook al is de huizenmarkt de laatste jaren zo goed geweest, toch zijn er mensen die moeite hebben om hun huis te kunnen verkopen. Dit huis heeft het record van de langste periode op Funda te koop staan.

Brabantse nachten wachten zijn lang

Het aanbod op Funda is erg breed. Van gigantische villa’s, mooie boerderijen tot superkleine appartementen en kamers. Je kunt zelfs parkeerplekken kopen op de Nederlandse woningsite. In de markt van het afgelopen decennia leek er voor elk type huis een grote doelgroep. De meeste woningen werden via Funda meteen verkocht. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. In het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther stond namelijk een huis op Funda die al erg lang te koop staat. Het is zelfs het langst te koop staande huis van de website.

langst te koop staande huis

Akkefietje rondom verkoop langst te koop staande huis

De eigenaar van het te langst te koop staande huis is John van de Vorstenbosch. De Brabander is niet echt goede vrienden met de makelaar. In de beleving van Van de Vorstenbosch heeft zijn makelaar hem de afgelopen jaren te weinig geholpen. Zijn makelaar is het daar niet mee eens. Hij heeft het idee dat de eigenaar van de woning het pand eigenlijk niet wil verkopen. Dat het huis nog niet is verkocht, lijkt te komen door een klein conflict. Het staat inmiddels al erg lang te koop.

langst te koop staande huis

Meer dan 17 jaar …

Het langst te koop staande huis op Funda staat al meer dan 17 jaar te koop. De woning is door de jaren heen veel veranderd. De keuken is vervangen en gemoderniseerd. Toen het huis voor het eerst op Funda kwam, zag het er van binnen totaal anders uit. De foto’s zijn al een aantal keer vervangen. De laatste keer dat de makelaar de foto’s heeft aangepast waren de reacties niet echt positief. Het ziet er naar uit dat het nog weleens lastig zou kunnen worden om het langst te koop staande huis van Nederland te kunnen verkopen voor de vraagprijs van 535.000 euro. Zeg nooit, nooit! En wie weet, stoot het duurste huis op Funda deze woning ooit van de troon als langst te koop staande woning.

langst te koop staande huis

Meer zien van het langs te koop staande huis? Check dan de Funda-pagina.