Cristiano Ronaldo is op vakantie in Mallorca na een moeilijk seizoen met Manchester United. Alleen komt hij aan relaxen nog niet echt toe. Eén van zijn medewerkers kreeg namelijk een ongeluk met één van zijn geliefde auto’s.

Liefde voor auto’s

De 37-jarige Cristiano Ronaldo is (als je het hemzelf vraagt) de beste voetballer aller tijden. Dat de Portugees goed boert met zijn voetbalkunsten is terug te zien aan zijn dure auto’s, waaronder zijn Bugatti Veyron en Bugatti Chiron. Ronaldo heeft een zwakte voor Bugatti’s. Maar daar blijft het niet alleen bij. Zo heeft de Portugees ook een McLaren Senna, een McLaren 12C, Ferrari F12tdf, Ferrari 599 GTO en een Mercedes SLS AMG in zijn garage staan. Met de autocollectie van Cristiano Ronaldo zou je zo een autozaak kunnen beginnen.

Auto van Ronaldo crasht tegen muur aan

Het prijskaartje van zijn Bugatti Veyron zal overigens wel een stukje gedaald zal zijn. Maandagochtend om 11:00 werd het stadje Sa Coma op Mallorca opgeschrikt door een auto-ongeluk. Iemand verloor de controle over een Bugatti Veyron en crashte tegen een muurtje aan. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, maar aan de foto van het muurtje te zien is de schade zeker aanwezig.

Het werd al snel duidelijk dat de eigenaar van deze twee miljoen euro waardige bolide niemand minder is dan Cristiano Ronaldo. De profvoetballer is met zijn partner Georgina Rodriguez en kinderen op vakantie op Mallorca. Speciaal voor deze vakantie had de zijn Bugatti laten verschepen naar het eiland. Zelf zat Ronaldo tijdens het ongeluk niet in het voertuig. De Bugatti werd bestuurd door één van zijn medewerkers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Supercar Fails (@supercar.fails)

Mercedes als tweede keuze

Niet echt bepaald leuk nieuws als je op vakantie bent, maar Ronaldo laat zijn vakantiesfeer niet verpesten. Daarom heeft Ronaldo ook zijn Mercedes-Benz G-klasse laten overkomen naar het eiland. Waarom zou je ook de benenwagen pakken als je ook een andere auto uit je collectie kunt verschepen?