Food & Drinks

Je eigen McFlurry-machine is nu te vinden op AliExpress

mcflurry machine

De McFlurry is voor velen een favoriet mij de McDonald’s, als toetje of tussendoortje. Maar waar je voor een ijsje van de Mac normaal gesproken eentje bij de grote gele M moet bestellen, kan daar nu verandering in komen. Op AliExpress staat namelijk een apparaat dat jou helpt thuis je eigen McFlurry te maken. De McFlurry machine is er eentje voor de echte liefhebbers van het beroemde roomijs.

De McFlurry machine op AliExpress

Het brede scala aan producten op AliExpress blijft zich maar uitbreiden en uitbreiden. Keer op keer worden we verrast door de gekke, grappige en bovenal spotgoedkope producten van de Aziatische gigant. Hoewel het belangrijk is om veilig te shoppen op AliExpress, bestellen veel mensen de gekste dingen. Één van die gekste dingen is dan ook wel de McFlurry machine die je nu kunt kopen bij de webshop. Dit bespaart je een hoop afstand naar de McDonald’s en geeft je een boel mogelijkheden om je eigen ijscombinaties samen te stellen.

Oneindige creativiteit

Waar je bij de Mac beperkt bent tot een aantal keuzes en smaken, heb je met de McFlurry machine thuis oneindige mogelijkheden. Je kunt je roomijs, topping en eventuele saus helemaal zelf kiezen en mixen. Simpelweg even door de machine halen en voilà, daar is je eigen McFlurry. Liever chocolade-ijs met caramelsaus en bevroren frambozen er doorheen? Je hoeft er niet eens op te wachten, maar je kan het zo zelf maken.

Hier vind je de McFlurry machine op AliExpress

De investering waard

AliExpress staat bekend om zijn enorm lage prijzen voor de gekste spullen. Hier kun je niet altijd de beste service voor ontvangen of de snelste bezorgtijden, maar vaak komt het er wel uiteindelijk. De McFlurry machine gaat je wel een paar honderd euro kosten, maar dan heb je ook wel een item waar je op een feestje, bij je vriendin of bij je kinderen hoge ogen gooit. Sterker nog, je zult de meeste mensen die ermee in aanraking komen erg gelukkig maken.