Food & Drinks

McDonald’s luistert naar fans: populaire saus tijdelijk in flesvariant te koop

mcdonald's saus

Goed nieuws voor liefhebbers van saus! Fastfoodgigant McDonald's heeft besloten om hun beroemde fritessaus tijdelijk in flesvorm op de markt te brengen. Dit betekent dat fans binnenkort thuis kunnen genieten van deze geliefde, gele sausje.

De legendarische saus van de McDonald’s

Vanaf 4 juni zal de saus tijdelijk beschikbaar zijn als een speciale aanbieding via de ultiem populaire McDonald’s app. Het is naar verwachting dat een fles rond de 3,50 euro zal kosten. Hiermee biedt de ‘maccie’ een optie voor iedereen die van deze kenmerkende, gele McDonald’s saus houdt en er wel ietwat vaker van zou willen genieten.

Deze aankondiging heeft voor veel enthousiasme gezorgd onder trouwe klanten. De unieke smaak van de fritessaus is al jaren een favoriet bij de zoutige frietjes van McDonald’s, en velen hebben gevraagd om de mogelijkheid om deze saus ook te kunnen gebruiken in hun eigen keuken. McDonald’s lijkt nu aan deze vraag te voldoen met deze tijdelijke aanbieding.

View post on Instagram
 

Op andere plekken over de wereld heeft McDonald’s eerder geëxperimenteerd met het verkopen van hun sauzen, en het lijkt logisch dat ze dit nu ook in Nederland doen. Consumenten van dit sausje willen steeds vaker hun favoriete smaken thuis kunnen ervaren.

Al met al lijkt de introductie van de fritessaus in flesvorm een slimme zet van McDonald’s. Fans kunnen niet wachten om hun favoriete saus nu ook thuis te gebruiken, en de beperkte beschikbaarheid maakt het nog specialer.