Eten bestellen, we doen het nu meer dan ooit tevoren. Wij hebben dé uitvinding gevonden voor de mensen die niet van koken houden. Met de bestelpaal van de McDonald’s voor bij jou in huis bestel je eten zoals nooit tevoren. Snacken als een baas krijgt een hele nieuwe betekenis.

Echt werkende bestelpaal van McDonald’s in je huis

Je kent ze wel, die bestelpalen die zowat in elke McDonald’s staan. Bijna iedereen bestelt zijn of haar eten tegenwoordig bij de selfservice. Het scheelt tijd en je kunt rustig en overzichtelijk het aanbod bekijken. Wat nou als we je vertellen dat je deze McDonald’s bestelpaal ook voor bij jou in huis kunt kopen? Het beste van alles is dat hij ook nog echt werkt. Dit is toch de droom.

Afbeelding3 Afbeelding1

Zie hier meer informatie over de McDonald’s bestelpaal

Bestelpaal met touchscreen en downloaden van apps

AliExpress zou AliExpress niet zijn als ze ook de echte bestelpaal van de McDonald’s hebben nagemaakt. De paal is op ware grootte te bestellen. Op de paal kun je verschillende apps downloaden, waaronder Thuisbezorgd en UberEats. Daardoor kun je in alle rust via het touchscreen het gehele menu van de McDonald’s bekijken en ook daadwerkelijk bestellen. Het leukste van alles, het bonnetje wordt ook echt afgedrukt en het wordt binnen no-time bezorgd, ideaal!

De prijs van de McDonald’s bestelpaal voor in huis

Deze moet je toch in huis hebben? Dat kan! Voor maar 855 euro haal jij de gewilde gadget in huis. Dan ben je voorzien van alle gemakken en hoef je nooit meer te koken. Bovendien staat er zo’n leuke paal met touchscreen midden in je woonkamer, dat is toch helemaal geweldig!? De echt werkende bestelpaal is te bestellen via AliExpress voor een kleine 855 euro. Na het bestellen moet je wel een tijdje wachten, want er zit een gemiddelde levertijd van een maand op. Dit is jouw kans op de coolste gadget in huis!