Een Maybach zie je niet vaak te koop staan en al helemaal niet als het gaat om de Maybach van Samuel Eto’o. Toch staat hij nu echt te koop in ons eigen landje. Dus mocht je diepe zakken hebben en een coole auto met een mooi verhaal willen: dit is jouw kans.

Maybach van Samuel Eto’o

Voetballers en dikke auto’s zijn gewoon een goede match, maar een dikke auto hoeft niet per se een sportwagen te zijn. Het kan namelijk ook een super luxe V12 zijn van Maybach. In het geval van Eto’o is dat dus zo. Het gaat om een Maybach 57S Xenatec Coupé in een mooie, zwarte lak. In combinatie met de stroomlijnen van deze auto is dat dus heel vet. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een dikke tweedehands bak? De supervette Maybach van Samuel Eto’o staat nu te koop in ons eigen land.

Als je deze auto koop krijg een een volledig uitgeruste, luxe auto die voorzien is van de beste features (uit die tijd dan). Zo heeft de auto een bi-turbo 6.0-liter V12 motor die 612 pk oplevert, heeft hij Alaska Weis gekleurde stoelen, een sportstuur, dubbelglas, Bose-geluidsysteem, carbonfiber en natuurlijk een navigatie systeem. De Maybach van Samuel Eto’o is een zware auto, maar toch gaat hij van 0 naar 100 in slechts 5 seconden tijd. Ook heeft deze dikke bak een topsnelheid van 275 km/.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samuel Eto’o (@samueletoo)

Samuel Eto’o

De Maybach van Samuel Eto’o is er niet zo maar gekomen. De inmiddels 40-jarige oud-voetballer heeft een goede carrière gehad. De Kameroense speler heeft bij een aantal van de grootste clubs ter wereld gespeeld. Zo speelde hij voor Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea FC en ook nog voor Qatar SC. Een veelbewogen en succesvolle carrière dus. Mocht je nou verliefd zijn geworden op de Maybach van Samuel Eto’o, hij staat te koop voor 795.000 euro.

Maybach van Samuel Eto’o

Bron: Manners