Entertainment

Foto’s: Deze Haagse schone bestormt de hitlijsten in België

Maxine van Breukelen

De Nederlandse zangeres Maxine van Breukelen verovert de harten van onze zuiderburen in België. Ze komt uit Den Haag en is nog niet zo bekend in Nederland. Met haar goede muziek en enthousiaste uitstraling krijgt ze veel aandacht in België. Haar nummer "Horen, Zien en Zwijgen," in samenwerking met de Belgische DJ Regi, heeft zelfs de top 10 van de Vlaamse Ultratop 50 hitlijst bereikt.

Inspirerende carrière

Maxine van Breukelen is 25 jaar jong. Ze heeft al heel wat ervaring opgedaan in de muziekwereld. Ze is niet alleen een getalenteerde zangeres, maar ook een goede songwriter. In het verleden heeft ze nummers geschreven voor bekende artiesten zoals Maan, Roxeanne Hazes, Ronnie Flex en Pommelien Thijs. Haar creativiteit heeft al veel hits opgeleverd, maar nu is het haar tijd om zelf in de spotlights te staan.

Belgische connectie

Het nummer “Horen, Zien en Zwijgen” kwam tot stand door een bijzondere samenwerking tussen Maxine van Breukelen en de bekende Belgische DJ Regi. Maar hoe hebben ze elkaar eigenlijk ontmoet? Het blijkt dat Maxine en Regi met elkaar in contact zijn gekomen dankzij niemand minder dan Pommelien Thijs. De zangeres heeft dezelfde manager als Maxine. Dat is geen toeval natuurlijk.

Maxines en Regi’s samenwerking werd zo goed ontvangen dat ze hun nummer zelfs mochten performen op Tomorrowland. Het publiek in België reageerde erg goed op de hit en het nummer klom snel naar de top van de Vlaamse Ultratop 50. Een prestatie voor Maxine en een bewijs van haar talent!

Nederlandse primeur

Hoewel Maxine in België een grote ster aan het worden is, is ze in Nederland nog best wel onbekend. Daar komt binnenkort echter verandering in. Maxine heeft recentelijk haar nieuwe nummer “Draaien” uitgebracht. Dit is een samenwerking met de Nederlandse singer-songwriter Nielson. Deze veelbelovende single zal in augustus worden uitgebracht. Hopelijk kan ze dan ook de harten van het Nederlandse publiek veroveren.

Maxine van Breukelen is een naam die je in de gaten moet houden. Haar muziek, songwriting en samenwerkingen met bekende artiesten maken haar tot een boeiende artieste.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Maxine van Breukelen: 

View post on Instagram
 

View post on Instagram