Het is nooit stil rondom de familie Meiland. De realityfamilie houdt ervan om in de schijnwerpers te staan. Nu zet Maxime Meiland haar Range Rover te koop, al is dat waarschijnlijk wel om een dringende reden.

Familie Meiland in de problemen

De laatste tijd gaat het iets minder goed met de Meilandjes. Dankzij de bijzondere uitspraken van Erica Meiland zijn ze vrijwel overal gecanceld. Dat betekent dat ze de komende tijd wat minder inkomsten hebben, precies de reden dat Maxime Meiland haar Range Rover te koop zet. Volgens de inwoners van Noordwijk verkeert de dochter van Martien Meiland in geldproblemen. Of dat waar is, weten we niet zeker. Maar het zou een goede reden kunnen zijn om deze dikke bak te koop te zetten. Ze kan er namelijk flink wat flappen voor krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland zet haar Range Rover te koop

Want de Range Rover van Maxime Meiland is geen doorsnee auto. We hebben het hier over een Range Rover Evoque Dynamic. Ze heeft de auto nog niet zo lang. Ongeveer een jaar geleden reed ze als een gelukkig vrouw weg bij de dealer ‘Auto Kanen’. Destijds betaalde ze er nog 63.000 euro voor. Dat bedrag is binnen een jaar flink gedaald…

Een dikke Range Rover voor een prima prijsje op Marktplaats

Maxime Meiland zet haar Range Rover namelijk te koop voor ‘slechts’ €22.999,-. Voor dat bedrag krijg je een keurige Range Rover Evoque Dynamic uit 2012 met ruim 153.000 kilometer op de teller. Met deze bolide rijd je zeker niet voor schut. Onder andere rapper Boef en ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven hebben er ook ooit eentje gehad. Bekijk de advertentie op Markplaats.

Het is overigens niet het enige eigendom van de Meilandjes wat te koop staat. Ook het chateau van Familie Meiland is nog steeds niet verkocht.

 

Bron: BekendeBuren