De familie Meiland en de verkoop van het Franse kasteel chateau Marillaux is tot nu toe nog geen ‘lovestory’. De reality-familie krijgt het huis, waaraan ze hun succes te danken hebben, maar niet verkocht. In een nieuwe poging tot slagen, zet de familie Meiland hun welbekende chateau gewoon op Funda, zijn er nog geïnteresseerden?

Meilandjes verkopen chateau op Funda

De kans is groot dat je het kasteel al meerdere keren vanbinnen hebt gezien. Het chateau was namelijk het decor voor de eerste twee seizoenen van de kijkcijfertrekker ‘Chateau Meiland’. De familie probeert de voormalige bouwval al tijden te verkopen, maar zonder succes. Er zijn zelfs zo weinig bezoekers dat de Meilandjes hun chateau maar gewoon te koop zetten op de huizenverkoopsite Funda. Wie weet koopt één van hun trouwe fans wel het eeuwenoude en opgeknapte kasteel.

Het opgeknapte chateau Marillaux kan voor jou zijn

Sinds 29 december staat het chateau van de Meilandjes te koop op Funda. Het kasteel stamt uit het jaar 1870 en heeft een woonoppervlakte van 950 m². Er zijn binnenin het kasteel 25 kamers te vinden, waarvan 18 slaapkamers en 4 badkamers. Daarnaast zijn er ook nog 3 aparte toiletten én natuurlijk niet te vergeten: een zolder. Met 6,5 hectare aan grond is er ook buiten het pand genoeg ruimte voor iedereen. Je vindt daar onder andere een groot buitenzwembad en een terras.

Opnieuw de vraagprijs verlaagd

Bovendien zijn de hebben de Meilandjes de vraagprijs voor hun chateau opnieuw verlaagd. In juni 2020 ging het kasteel in de verkoop voor een flinke 1,25 miljoen euro. Voor die prijs was het niet meer dan logisch dat er geen kip op afkwam. Daarom besloten zowel Erica als Martien de vraagprijs van chateau Marillaux te verlagen naar 998.000 euro. Voor deze prijs leken ze even beet te hebben, maar de potentiële koper haakte op het laatste moment toch af. In een wanhoopspoging om van he chateau af te komen, zetten de Meilandjes het te koop op Funda voor slechts 795.000 euro. Dat is al bijna een half miljoen minder dan de oorspronkelijke vraagprijs.

Je kunt meteen intrekken en de B&B runnen

Goed om te weten is dat je voor deze prijs direct in kunt trekken in het kasteel. De prijs is namelijk inclusief meubelen, zwembad/terras meubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies en wasmachines. Voor dat bedrag ben je dus ook écht klaar. Meer foto’s zien of een bod uitbrengen? Bekijk het chateau van de Meilandjes op Funda.