Gear

Racen als Max Verstappen? Dat kan met deze Red Bull racesimulator van ruim 120K

red bull racesimulator

Het is een droom van veel Formule 1-fans: racen als een professionele coureur in een echte raceauto. Helaas is het voor de meesten van ons niet haalbaar om deze droom waar te maken. Maar wat als we je vertellen dat Red Bull en Memento Exclusives F1-simulators verkopen die zijn gebouwd met dezelfde constructie als de echte Red Bull raceauto's? Check hier de Red Bull racesimulator waarin jij kunt racen als Max Verstappen.

Red Bull verkoopt F1-simulators aan fans

Red Bull en Memento Exclusives hebben onlangs aangekondigd dat ze F1-simulators verkopen aan fans. Deze simulators zijn ontworpen om fans de kans te geven om virtueel tegen andere fans te racen. Dit is een geweldige kans voor F1-fans die de sensatie willen ervaren van het racen in een professionele raceauto, zonder daarvoor het huis te verlaten. Zie jij jezelf al in zo’n Red Bull racesimulator racen?

Constructieproces van echte Red Bull raceauto’s

Deze simulators zijn gebouwd met hetzelfde constructieproces als de echte Red Bull raceauto’s. Dit betekent dat ze niet alleen qua uiterlijk op de echte auto’s lijken, maar ook wat betreft prestaties en kwaliteit. De simulators zijn verkrijgbaar in twee versies: de goedkopere versie heet de Show Car en kost 90,447 dollar. De Champions Edition kost 120,596 dollar en wordt geleverd met een voorspoiler.

Kenmerken van de Red Bull racesimulator

De simulators hebben verstelbare gaming pedalen, een Rexing Formula Wheel Mayaris met Red Bull branding en paddle shifters, en een extra brede, gebogen AOC gaming monitor. Kopers kunnen kiezen tussen de auto van Max Verstappen of die van Sergio Perez.

Plug-and-play

De simulators zijn plug-and-play, wat betekent dat alle benodigde hardware is inbegrepen. Hoewel de exacte specificaties niet zijn vermeld, zorgt dit ervoor dat kopers meteen kunnen beginnen met racen zodra ze de simulator hebben ontvangen.

Verzending

Verzending in het Verenigd Koninkrijk kost 600 dollar, terwijl verzending naar de VS ten minste 20,000 dollar kost bovenop de aankoopprijs. Dit kan voor sommigen een aanzienlijke extra kostenpost zijn, maar voor degenen die bereid zijn te investeren in deze simulator, is het een geweldige kans om hun F1-droom te beleven zonder het huis te verlaten.

View post on Twitter