Van de tegenvallende prestaties van Max Verstappen in de Formule zal je wellicht niet echt vrolijk worden. Hij presteert momenteel niet optimaal. Gelukkig is er wel een andere reden om te glimlachen. De Nederlandse coureur heeft namelijk genoeg van zijn Hyper Red Aston Martin DBS Superleggera en verkoopt de extreem luxe vierwieler.

Verstappen verkoopt zijn Aston Martin voor 350.000 euro

Als je van snelle wagens houdt, maar niet echt beschikt over een serieus budget, dan kan het de moeite waard zijn om te kijken naar een jonge occasion. Bij Kroymans Aston Martin tref je deze dagen wel heel bijzondere bolide aan. De Hyper Red Aston Martin DBS Superleggera van Max Verstappen staat namelijk te koop. Daar heb je overigens wel een serieus budget voor nodig, het prijskaartje vermeld namelijk de vraagprijs van 350.00 euro.

aston martin

Jonge occasion

De behoorlijke hoge prijs voor deze occasion is verklaarbaar. De DBS Superleggera is namelijk een van de duurste modellen uit het Aston Martin assortiment. Ook al lijkt het om een vrij onschuldige cabrio te gaan, eentje om lekker mee te toeren op een zondagmiddag, de schijn bedriegt. Zo heeft de wagen maar liefst 725 pk aan boord. Verantwoordelijk voor die power is de  5,2 liter twaalfcilinder motor. Dat zorgt ervoor dat je in 3.4 seconden kan optrekken naar 100 km/u. De topsnelheid van 340 km/u maakt de wagen  overigens minder geschikt voor zo’n rustige toertocht.

Slechts 2000 kilometer op de teller

Die snelheid verklaart wellicht waarom Max Verstappen deze wagen heeft gekozen. Of liever gezegd gekregen. Het was namelijk een presentje van de sponsor. Dat wil niet zeggen dat hij er vaak gebruik van heeft gemaakt. De teller vermeld een kilometerstand van slechts 2000 kilometer. Medelijden met de Nederlandse coureur hoeft overigens niet, hij geniet nog altijd van zijn Valkyrie, de duurste wagen van Aston Martin. Mocht je serieuze belangstelling hebben, check dan eerst je banksaldo en zorg dat je op tijd bij de dealer bent: de wagen zal naar verwachting zeer snel verkocht zijn.