Max Verstappen heeft, zoals menig sportman, een flink verleden aan vriendinnetjes en kortstondige relaties. Met zijn huidige meisje lijkt hij te gaan voor het echte werk. Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen en we stellen haar maar wat graag iets beter aan je voor.

De vriendin van Max Verstappen

Max Verstappen en Dilara Sanlik zijn nu zo’n twee jaar samen en lijken het helemaal te hebben gevonden bij elkaar. Onlangs vertelde Max hoe de twee elkaar hebben leren kennen. Dilara is een goede vriend van de familie van Helmut Marko. Mocht die naam je niet meteen iets zeggen; dit is de adviseur van Red Bull, het team waar max al jaren voor uitkomt. Tijdens een bezoek van Max aan de familie van Helmut Marko in Oostenrijk kreeg Helmut het idee dat Max en Dilara wel eens een prima match zouden kunnen zijn. De twee ontmoetten elkaar en niet veel later was ze de vriendin van Max Verstappen. Goede zaak, van Helmut. Maar ja, je bent Red Bull adviseur of je bent het niet.

Dilara Sanlik

Dilara is een Duitse dame met roots in Turkije. Ze is de nicht van Victoria Swarovski, inderdaad, erfgenaam van het beroemde sieradenmerk. En laten ook de Swarovski-erfgenamen nou veel geziene gasten zijn op feesten waar ook Max zich begeeft. Het lijkt er op dat er genoeg situaties aan de orde zijn die ervoor kunnen hebben gezorgd dat Dilara de vriendin van Max Verstappen is geworden. Dilara woont in Londen, vanwege haar studie. Maar we hebben het vermoeden dat ze zich ook zeer regelmatig naar Monaco zal verplaatsen om bij Max in zijn peperdure woning te verblijven.Β 

De vriendin van Max Verstappen lijkt het goed te kunnen vinden met haar nieuwe schoonfamilie. Zo duikt ze vaak op in foto’s van het knappe zusje van Verstappen en is ze ook een veel geziene gast op het account van Max’ moeder. De twee lijken elkaar helemaal gevonden te hebben en reizen (als het kan) de hele wereld over. Alhoewel er een beetje een mysterieuze sfeer hangt rondom de vriendin van Max Verstappen duiken er steeds meer beelden op. En dat is leuk, want zo kunnen wij een beetje meekijken in het leven van onze favoriete coureur en zijn knappe vriendin.

View this post on Instagram

Traditional Christmas photo πŸŽ„β€οΈ

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

View this post on Instagram

Have you ever seen such natural beauty? πŸ’ž

A post shared by Dilara Sanlik Closet (@dilarasanlikcloset) on