In een eerder artikel hadden we het over een motivatie-medicijn waarmee je het leven een beetje dragelijker kan maken. Werken kan namelijk best belastend zijn, waardoor het geluk een beetje in verval raakt, zo weten ook de hogere piefen bij LELO UK – al zien zij geen oplossing in een drug! Het bestuur heeft namelijk besloten om het welzijn van het personeel te stimuleren door hen iets meer ruimte voor ontspanning en ontlading te bieden. De dames en heren krijgen namelijk vier extra dagen om te masturberen!

Afbeeldingsresultaat voor happy john draper

Masturberen

Geen gein, we leven in november! In plaats van het personeel eerder naar huis te sturen, krijgen ze echt een extra week vakantie! Nu kun je denken, wat voor bedrijf doet nou zoiets? Nou, LELO UK is gespecialiseerd in seksspeeltjes enzo. Omdat het bedrijf ook nog eens van Zweedse komaf is, dus Scandinavisch, heeft het nu eenmaal de genen om vooruitstrevend te zijn. Rachael Nsofor, een woordvoerder van LELO, legde uit dat seksuele bevrediging een fundamenteel mensenrecht is dat ook nog eens helemaal gratis is. Hier kunnen we het niet oneens mee zijn, toch?

Dit optimistische idee is natuurlijk niet uit de lucht gerukt, maar komt voort uit de opvatting dat masturbatie het geluk van werknemers zal verbeteren, stress zal verminderen en de productiviteit zal verhogen. Deze zelfinvestering zal zich op de lange termijn dus weer uitbetalen. Door middel van een Survey is dit ook nog eens wetenschappelijk bewezen. maar liefst 78% van 2000 mensen waren van mening dat een orgasme de weg naar geluk vormt, of dit nu alleen of met een partner is.

Ideetje

Als het een succes is, wil het bedrijf overwegen om dit ook in andere landen te introduceren. Sowieso is men daar van mening dat ieder bedrijf dit beleid zou moeten voeren. Mocht jij dus niet perse een carri√®reswitch willen overwegen, dan kun je dit natuurlijk altijd nog zelf bij je baas, collega’s of personeel neerleggen.