Mark Wahlberg is het levende bewijs dat het op een latere leeftijd nog steeds mogelijk is om topfit te zijn en een gespierd lichaam te hebben. Met het juiste dieet en een gezonde sportroutine kan het zelfs op 51-jarige leeftijd. Hij probeert op dit moment ‘shredded’ te zijn, door goed op zijn voeding te passen. In het hele proces neemt hij zijn volgers op social media mee. Hierdoor laat Mark Wahlberg zijn transformatie zien en probeert hij zijn volgers te inspireren om ook zo’n transformatie te ondergaan.

Bekende man uit de Verenigde Staten

Je zult vast denken, waar ken ik Mark Wahlberg ook alweer van? Mark Wahlberg is een bekende Amerikaanse acteur en filmproducent. De man uit de Verenigde Staten werd in 1971 geboren in de wereldstad Boston. Hij heeft in een aantal grote films gespeeld en al verschillende prijzen gewonnen. Wahlberg had onder meer een grote rol in de grappige films van Ted en de spannende films van Transformers. Het kan bijna niet anders dan dat je ooit een film hebt gezien waarin Mark Wahlberg voorkomt. Dat heeft hem geen windeieren gelegd: kijkende naar de auto’s van Mark Wahlberg kun je je wel voorstellen wat voor een vermogen de acteur heeft. Nu is hij niet alleen op het entertainment vlak goed bezig, maar ook zeker op fysiek vlak timmert hij hard aan de weg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Verschillende rollen

Zoals eerder benoemd, heeft Mark Wahlberg al veel verschillende rollen in de filmindustrie gehad. Voor elke rol was een ander uiterlijk noodzakelijk. De ene keer moest hij erg fit zijn voor een film, de andere keer moest hij wat aankomen. Mark Wahlberg is een transformatie van het lichaam dus wel al gewend. Hij heeft er ervaring mee om goed op zijn eten te letten en flink veel uren in de gym door te brengen.

Zijn eigen workout plan zorgde voor transformatie Mark Wahlberg

Mark Wahlberg probeert met de aandacht van zijn eigen transformatie meer aandacht te krijgen voor zijn nieuwe workout routine F45 training. Dit is een routine waarbij je soms twee keer per dag moet gymmen. Hij deelt deze methode uitvoerig op zijn Instagram account. Het is een populaire methode, omdat zijn volgers duidelijk kunnen zien dat het goed werkt. Het is ontzettend knap dat Mark Wahlberg op 51-jarige leeftijd zo’n transformatie doormaakt en zijn volgers inspireert om hetzelfde te doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)