Entertainment

Deze Duitse boerin is een grote hit op Instagram

Marie Hoffmann

Mocht het je echt niet lukken om in een café, op een sportvereniging of in de club een mooie vrouw te scoren, verleg dan gewoon je werkterrein. In Duitsland troffen we namelijk deze beeldschone boerin aan die wat ons betreft geen aandacht genoeg kan krijgen. Met haar 25 lentes zou Marie Hoffmann zomaar je volgende droomvrouw kunnen zijn.

Wie is Marie Hoffmann, de mooiste boerin van Duitsland?

Mooie vrouwen tref je in bijna elke beroepsgroep aan. Zo zagen we eerder Angelica Larsson, wat ons betreft terecht de mooiste vrachtwagenchauffeur van de wereld. Ook in het luchtruim vliegt er veel moois rond zoals de piloot Malin Rydqvist. Een knappe boerin ontbrak nog, maar dankzij ons oosterburen weten we dat die plek inmiddels ook is ingevuld. Haar naam is Marie Hoffmann en we zijn niet de enige die haar schoonheid onderschrijven. Inmiddels heeft de 25-jarige boerin uit het Duitse Soest zo’n 344.000 volgers verzameld op haar Instagram-pagina.

View post on Instagram
 

Beauty & Brains

Natuurlijk is Marie Hoffmann niet de eerste de beste dame die kiest voor carrière in de agrarische sector. Ze heeft er hard voor moeten leren, maar met het afronden van haar studie aan Hogeschool Zuid-Westfalen is ze boerin geworden. Dat is overigens een bewuste keuze. Toen ze amper 2 jaar oud was bleek dat ze al een duidelijke voorkeur voor de tractor had. Volgens haar moet je ook gewoon je dromen najagen zodat je van je hobby je werk kan maken. Of ze nog vrijgezel is weet niemand, maar pak je kans als denkt dat je voldoende in huis hebt. Ondertussen kan je natuurlijk ook gewoon genieten van de onwijs mooie foto’s van Marie Hoffmann:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram