Marcel van Roosmalen, bekend van onder andere NOS Studio Voetbal en Media Inside, heeft besloten om zijn woning in de verkoop te zetten.

Marcel van Roosmalen zet woning te koop

De 54-jarige Marcel van Roosmalen heeft samen met zijn vrouw besloten om hun vrijstaande woning in Wormer te koop te zetten. Het prijskaartje bedraagt 600.000 euro. Marcel heeft het stulpje zelf voor 420.000 euro gekocht in 2017 en liet er een hypotheek van 439.000 euro op zetten. Wanneer hij de de woning verkoopt kijkt hij, op basis van de hypotheek, naar een winst van 161.000 euro.

De woning van Marcel van Roosmalen

Om te beginnen heeft het huis een woonoppervlakte van 138 vierkante meter. Het stulpje is gebouwd in 1910, die sfeer is ook zeker terug te zien, gepaard met een moderne stijl. De ligging van de woning van Marcel van Roosmalen bevindt zich op zeven minuten loopafstand van het centrum van Wormer. Ook vindt je voorzieningen zoals: de huisarts, apotheek, scholen en kinderopvang op korte afstand van het huis.

Begane grond

Bij entree van de woning kom je terecht in een hal. Aan de linkerkant bevindt zich een kantoor, verderop vindt je de trap naar boven en het toilet. De woonkamer straalt rust uit, het eerste opvalt is de vloer bestaande uit visgraat. Via de woonkamer kom je terecht bij de L-vormige keuken die voorzien is van een brede voorraadkast, vaatwasser, gasfornuis met oven en een koelkast met vriezer. De vloer bestaat uit plavuizen en er is ruimte voor een grote eettafel. Het huis heeft een grotendeels groene tuin, in de tuin staat een houten berging met elektra.

Marcel van Roosmalen woning te koop

Bovenverdiepingen

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. De grote slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft openslaande deuren naar een balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel met spiegel en een douchecabine. Via een vaste trap bereik je de derde verdieping, momenteel is deze ruimte geschikt als kantoor. Maar er is genoeg ruimte om er twee slaapkamers van te maken.

Meer zien van de woning van Marcel van Roosmalen? Ga dan naar de website van Bekende Buren.