Wie kent hem niet? Marcel Boekhoorn is een van de grootste ondernemers van Nederland. Hij bouwde zijn grote vermogen onder andere op door Telfort te verkopen. De Nederlander is bezitter van Ouwehands Dierenpark en was een aantal jaar geleden eigenaar van HEMA. Marcel Boekhoorn is Quote 500-lid en staat op nummer 13 van de befaamde lijst. Hij heeft hart voor Nederlandse ondernemingen en is trots op het vaderland. Naast deze mooie bedrijven genereert hij ook inkomsten uit een andere bezittingen.

 

Het luxe jacht van Marcel Boekhoorn

Marcel Boekhoorn is in het bezit van de Deniki. Dit is een jacht die is vernoemd naar zijn drie dochters: Denise, Nicole en Kim. In 2007 werd dit varende paleis gebouwd door het Nederlandse bedrijf Amels Shipyard. Amels Shipyard is een onderdeel van Damen. Het bedrijf is gevestigd in Zeeland en staat al jaren bekend als een kwalitatief hoogwaardige onderneming met echt vakmanschap.

Het jacht beschikt over een jacuzzi, een fitnessruimte, meerdere plekken om te zonnen en een grote plek om te kunnen zwemmen op het dek. De binnenkant van de jacht is prachtig. Het is voorzien van een grote keuken en meerdere ruimtes waar je heerlijk op de verschillende banken kunt liggen. Er is dus geen gebrek aan ruimte. Zonder  twijfel kun je fantastisch genieten op je vakantie met deze boot. In totaal is de boot 52,3 meter lang.

Denki yaght

Jacht huren voor 2 ton per week

De Deniki biedt Marcel Boekhoorn ook te huur aan. Hij geniet zelf volop van de boot tijdens zijn eigen vakanties, maar gunt andere mensen ook de kans op te genieten van zo’n ongelofelijke luxe. Hij verhuurt zijn boot via de website van Burgess Yachts. Het varende droomhuis, de jacht, staat te huur voor 210.000 euro per week.

Of de jacht van Marcel Boekhoorn zoveel per week waard is om te huren? Dat mag je zelf bepalen! De foto’s van de jacht zien er adembenemend uit, maar het staat er los van dat het huurbedrag extreem hoog is. Wij zouden zeggen: vergeet die prijs voor een weekje en geniet gewoon optimaal van je vakantie op zo’n bootje!