Nu de wereld op zijn kop staat en de tijd van genderneutraliteit is aangebroken, komt onze seksualiteit en het uitdragen hiervan onder een vergrootglas te liggen – met alle gevolgen van dien. Kijk, volgens onderzoeker Alfred Kinsey wordt iedereen als biseksueel geboren, maar bepalen je omgeving, opvoeding en ervaringen uiteindelijk welke kant je op neigt. Zodoende is alles wat je bent en uitdraagt ergens wel een maatschappelijk construct. Zo vindt onze masculiniteit zijn oorsprong in hoe wij als jongen werden ondergedompeld in een blauw bad met Hot Wheels, Action Man en LEGO! En houdt onze vrouwelijke wederhelft er een andere kijk op na door op te groeien met Barbies, Barbies en Barbies (werkelijk geen idee wat anders).

Mannenlingerie

Om mee te gaan met de tijd, maar wegens het bestaansrecht van onze website gewoon te houden op twee geslachten, blijven we verslag doen van alles dat met jouw mannelijke ontwikkeling te maken kan hebben. Daarom is het in deze verwarrende tijd van herziening misschien het overwegen waard om in aanraking te komen met die innerlijke vrouw en je kledingkeuze daarop aan te passen. Zodoende komen we bij de mannenlingerie van Hommemystere!

Hommemystere Mannenlingerie Gewoonvoorhem

Hommemystere

Even terugkomende op die opvoeding en kledingkeuze. Natuurlijk vindt de uitvinding en het ontstaan van de Beha zich voornamelijk in de biologische verschillen. Maar toch, met de uitvinding van de IPA en het ontstaan van de manboob zijn ook wij mannen wellicht genoodzaakt om hulpmiddelen in te schakelen, mits er niet gewoon gesport wordt in het krachthonk.

Om ons in enig sexappeal te begeleiden heeft het lingeriemerk Hommemystere daarom een grote ondergoedcollectie op de markt gebracht die speciaal is ontworpen voor mannen: verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en maten, van beugelsteun en gevoerde cups tot pure kant en stretchstof!

Hommemystere Mannenlingerie Gewoonvoorhem

Mannenlingerie

Zo, nu genoeg filosofisch gezever over seksualiteit, genders en biologie. We hebben er genoeg logica in proberen te krijgen en laten het nu geheel aan jou om te bepalen of jij en je maten zich comfortabel voelen in de spannende pakjes van Hommemystere. 

En dan zeggen we expres “jij en je maten”, want we weten allemaal hoe vrouwlief hier hysterisch op zal reageren, en aangezien zij vaak de baas is over jouw creditcard..